Duygukc MeryemAlp 23+3 10 kilo aldım çok şükür 60la kilo aldım boyumda uzun kilo almam benim vicuduma göre normal dedi doktorum karnın çok şişti ve göğüslerim şimdiden fazla büyüdü onun dışında yüzüm elim kolum 10kilo almış gibi değil kilo vermiş gibiyim 😀😀
Lydia Off en sevmediğim başlıklar bu kilo başlıkları ama her seferinde de yazasım geliyor 😂😂 çünkü çok kilo aldım her seferinde 5-6 kilo alanları gördükçe ne yaptım ben diyorum 😭 37+2 ve 19 kilo 👏👏😂😂
Gldn7 Lydia maşallah bnde 26+4 12 kg aldım ama üzülmüyorum bakalım ilerledikce. Daha cok alırım sanırjm😂😂😂
Lydia MeryemAlp canım herkeste aynı olmuyor ben kilomun büyük çoğunluğunu 6.ayın sonuna kadar aldım. Son 2 ay yavaşladı kilo alımım çünkü karnımda yer kalmadı 🙄
Yaman MeryemAlp en son 6 kilo almistim 28 de şuan 32+2 yim evde tartildigimda kilo almamış çıkıyorum bakalim🙂
Gldn7 MeryemAlp 26+4 12 kilo aldım 😂😂 hiç sorun etmiyorum cok mutluym hamilelikte aldıgım için takmıyorum veririm inşallah 😍
Lydia Gldn7 aman bende bıraktım üzülmeyi nasılsa bi şekilde gidecek kilolar bir daha ne zaman bu kadar özgürce kilo alabileceğiz 😂😂
Neslihankk MeryemAlp 13 haftalik olduk bugün ama hala 50 kiloyum hic almadım haliyle göbek de yok🤷🏻♀️
MelekAkgnr Belmaaa verirsiniz metak etmeyin dogumdan sonra bol bol su için ödem yarısından cogu o kılonun