Gencos muhendisanne1 teşekkür ederim sizede maşallah 🧿 hepimiz sağlıklı bi şekilde yavrularımı kucağımıza alırız inşallah🌹😍🤭
muhendisanne1 Gencos ben de teşekkür ederim ❤️ Amiiin inşallah sabırsızlanıyorum ilk bebeğimi kucağıma almak İçin 😍
Gencos MeryemAlp hehehe ben çok hareketliyim hiç duramam yerimde bide hep sağlıklı beslendim gereksiz hiç bişey yemedim (cips çikolata poğaça kek börek vb.) Hiç ağzımı sürmedim hep yemek ve kahvaltı belkide ondandır🤭
MeryemAlp Dsg ahh ah bende benim gibi kilo alan arkadaşlar olduğunu düşünerek yazmıştım ki kiloları gördükçe içime öküz oturdu 😄😄😄
MelekAkgnr Ben de az zaman once bu kılo ısını okadar cok kafama takıyordum ki :) Dogum yapalı 19 gun oldu 11 kilo verdim toplamdada 13 kilo almıştım zaten 😂 bence cok fazla takmayın bu yorgunluk 13 de verdirir 23 de :)
Semaaonursnmz Cansuyildirim gidiyor gidiyor hiiic korkma 34 de doğum yaptım şu an 7.5 aylık doğum kilom gitti üstüne de verdim 4 kilo hiç dert yapma kuzum benim
Cansuyildirim Semaaonursnmz Amaan canımız sağolsun 🙈 nasılsa bidaha bu kdar gönül rahatlığıyla yiyip içemicez 😄