Ozgectndg Es1 ben yemediğim halde alıyorum dengeli beslenip tuz kullanmaz isen daha rahat bi hamilelik gecirebilirsin
Mrvcnn Ozgectndg amin inşallah açıkçası cok takmıyorum bi şekilde verilir tek dileğim sağlıkla kucağıma almak 🙏🏼 Allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🥰
ecembugra53 EsmaaTklc biZimkine de kız demişlerdi erkek miş 😂😂 Rabbim bebişlerimizş sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin 😊👼🏻👼🏻👼🏻🧿
HafsaRumeysa Busralinaaaa evet canm ilk dogumumda sezeryandi bu hamileligim baya zor gecti 3 bucuk aylikken baya rahatsizlandim 10 gunde 4 kilo verdim 2 aydan fazladirda migde siskinligi yasiyorum bsy yiyemiyorum dogru duzgun gunde 2 öğun yiyorum onuda azck azck yiyorum
ebru-kc11 Ozgectndg 38 haftalık olduk 57.4 ile hamile kalmıştım 64 oldum. 5 Haziran’da doğum gerçekleşecek erkek cinsiyetimiz 😁💙
gamze1761 Ozgectndg merhaba .bizde kızımla 16+1 olduk .1 kilo verdim . Zaten kilolu hamile kaldim Allah çok almamayı nasip etsin yoksa kendimi taşıyamayacağım 😁
Marayy Ozgectndg ben 16+4 üm hiç almadım en son 10 gün önce aynı kilomdaydım 65 şimdi değiştiğini düşünmüyorum 🤭
Ozgectndg Mrvcnn amin canm bende onu istiyorum fakat spor yapıyordum fitness ve dalış yapıyordum dalıs sertifikası alıp eğitmen olmayı planlıyordm vücüdumda saldı artık kendini bebişten sonrada cok zor bunları toplamak zor geldi basta bana