Ozgectndg Mrvcnn amin canm bende onu istiyorum fakat spor yapıyordum fitness ve dalış yapıyordum dalıs sertifikası alıp eğitmen olmayı planlıyordm vücüdumda saldı artık kendini bebişten sonrada cok zor bunları toplamak zor geldi basta bana
Mrvcnn Ozgectndg hayır bence istersen eskiye eskisinden en iyisine bile dönebilirsin sporla alakam yok benim açıkçası ama tam zıt karakterim ablam milli sporcudur (judo-hentbol) ve beden eğitimi öğretmeni 3 çocuk doğurdu ve eski formundan cok daha iyi oldu ve sadece kendi çabasıyla yaptı bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra hersey istediğin gibi ve güzel olur 🙏🏼 Yeter ki İnan
ecembugra53 Ozgectndg alakadı yok canım 😂😂ben zayıf biriyim o genetikle alakalı normalde hiç kilo alamıyorum suan 2 kilo aldım sadece vücut kilo almaya elverişli ise alıyor insan benşm ailemde yapı olarak herkes zayıf herkes yer kilo almaz o yönden MAŞALLAHHımıx var 😊
ebru-kc11 Ozgectndg yaklaştıkça bütün duyguları birden yaşıyorsunuz heyecan, mutluluk,korku, endişe hepsi birden geliyor üstünüze. Bir yanınız ya hemen gelsin hemen göreyim diyor bir yanınız keşke biraz daha içimde kalsa diyor anlayacağınız duygular karışık 😍
Ozgectndg Mrvcnn inşallah canım hedeflerim vardı ama birde baktım ki içimde atan bi mucize varmış herşeyin başı o su an benim için dünyamın merkezi oldu ama düşününce hem cocuk hem dalıs antrenörlüğü hem yemek cok zor olur gibi ve ablan 3 cocukla başarmış helal olsun ona👍♥️
Mrvcnn Ozgectndg cok zorluk cekti ama başardı bazen hala zorlanıyor ama eniştem olsun annem olsun destek cıkıyor 35 yaşında suan 10 8 ve 4 yaşında çocukları 🙏🏼 Virüs bitince kendi judo kursunu açmak istiyor hedefleri hiç bitmedi çocuklarına rağmen inşallah sende bir düzen kurarsın ve eminim ki istersen kurarsın 💪🏻
Nilayilhan Ozgectndg merhaba🙋🏻♀️31+5 cinsiyetimiz kız🌸 10kilo aldık kızımla şimdiden🙈 oğlumda 9kilo ile doğuma gitmiştim bu sefer biraz fazla alıcaz gibi🤷🏻♀️☺️
Ozgectndg Nilayilhan 2 tane mükemmel evlat♥️ Saglıklı olsunlarda üzülsekte aldıgımz kilolara veririz heralde😅
Ozgectndg Beyzaneriman afedersin daha az önce biton istifra ettim ilk 14 haftamda hep böyle gecti yinede aldım bünye meselesi bu sanırım
sevo52 28.hafta kızım olucak☺️ Başlarda 4-5 kilo verdim. Hala arada kusmalarım oluyor. Hamile kaldığım kiloma yeni geldim
Nilayilhan Ozgectndg amin inşallah tabiki önce sağlık 🤲🏻😍kilo veriliyor ister istemez tek sorunumuz o olsun☺️