Yunnesa 46 kiloyla. Kaldım 14 +3. Hiç almadım. İlk kızımdada. Aynı zayıflıktaydım. Almak ıstıyorum ne yapmalıyım Bilmıyorum
Mothersone Ozgectndg 37+1 olduk Sanki artık zaman geçmiyorrr ve çok zorlanıyorum Prensesimiz olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🥰 toplamda 18 kilo aldım🤗 En son 33 de gittik bebişim 2400 gramdı 🤰🏻 Herkese sağlıklı doğumlarr 👍🏼
Haliagaoglu Ozgectndg ben de 19 a kadar hiç almadım 19-21 arası 3 kilo almışım evde durmak bana yaramadı 🙊 şu an 24 üm kim bilir kaç oldum 😓 bu arada ikinci gebeliğim bir oğlum var 10.5 aylık, şimdi de kızım olacak inşallah 💛
Bus-raaa Ozgectndg 2 3 kilo aldım diyenlere çok özeniyorum zaten kilo takıntısı olan biriyim çok şişicem diye korkuyorum😂
Necvaayyldz Ozgectndg 16 hafta 2 günlük olduk 🥰 oglum olucak ❤️ Ben kilo almadım aksine kilo verdim 3 kilo 😂
GizemAykut Ozgectndg Merhaba canım kızım olucak inşallah şuan 17 haftalık hamileyim ve 4 kilo aldım sağlıkla kucağına alıriz inşallah 🙏😊
RuzgarsMommy 29 haftadayim toplam 7 kilo aldim 57 den 64 olmuşum oğlumun kilosu da iyi maşallah bakalim 10 u geçicek miyim 39 haftada nolcak
Ozgectndg Kezoo grnelde 6. Haftada baslıyor 14,15’de bitiyor canım ne güzel işte dahada olmaz gibi senin cok illet birşey 14. Haftamda azaldı benim
eryesil 26 haftalık olduk kızımla ve oğlumla 1 kilo alıp vermişim 😅 kilolu hamile kaldım sanırım bendeki yağlar bebeklere yetti şimdilik 🤣
grmz31 15+2 kilo almadım beslenmeden dolayı, 55 kiloyum bi anda şişicem gibi duruyor öyle hissediyorum 😁