edaaedaa33 Melike3777 bende 29. Haftamda dün kontrole gttım 1.450 kilosu erkek bebek doktor önden gdyor kilosu ve haftası demişti sizinkine bişe dedi mi
edaaedaa33 Eymen1234_ aslında özellikle yedigim bişe yok ama günümüzde olan tüm meyve ve sebzelerden hepsini hergün farklı yemek olarak yapmaya calısırım ve yerim biraz da cok ıstahlıyım sanırım agzım hiç durmuyo sürekli bişeler yeme halindeyim
YarenG Muberraonur suyum az kan sayimlarim çok düşük doktor seni haftada 2 kez gorücem dedi hani bebek herhangi bir durumda sıkıntı yaşamasin diye ters bı durumda sezeryan için sanırım beni korkutmak da istemiyor ama böyle soyledi biraz zayıf bebeğim 1 hafta geriden geliyor
Muberraonur YarenG bende aynı durumdayım canım suyum az 🤷🏼♀️ Riskli gebeymişim her hafta kontrol ediyor inşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza
HnY Düşük kilolarda yani 1400 1600 gibi kilolarda 140 gram aşağısı yukarısı, yüksek kilolarda yani 3. 3.500 gibi kilolarda ise 300-400 gram oynuyor tabiki. Hatta 800 gram oynayan bile duydum.
Alvvv Alya123annesi 33+6 dayız bugün gittik boy:46 kilo:2329 çıktı doktorlar yorum yapmıyor normal mi fazla mı diye
Zlhb Alya123annesi 30 haftadan sonra net bilgiler çok zor oluyormuş usg de %10 dedi doktorum yanılma payına ama arkadaşıma 3.750 dediler 3 kg doğdu bebek burada okumuştum 4 kg demışler 4.450 doğdu diyordu
Alya123annesi Zlhb yanılma payı oluyordur bencede. Çarşamba gunu kontrolumuz var bakalım ne dıcek doktor 😇👶🏻
Gaazell KubraSS- ilk defa böyle net gösterdi kendini kuzum benim yaa. Yok doktor onu vermedi yüzüne hasret kaldığım için bütün fotoları yüzden verdi 🤗🙈
Esraslc busekcgl14 haftasını tamamlayan bebeklere göre biraz küçük ama biz de ona alıştık bir iki günde ☺️