Anneolmak_ okuduğum en güzel kavuşma hikayesiydi öyle güzel canlandı ki anlattıklarınız Zihnimde sanki o hastanelerden kapıları bir bir çarpıp çıkan bendim, sanki ben yıkıldım doktorun ağzından dökülen sözlerle birlikte .. hele o sedyede beni sezeryan için götürürlerken sevdiklerime son bakışım ve yaşadığım kocaman belirsizlik.. ama sonra bal dudaklı kızınızı dünya gözü ile görebilmiş olmanın verdiği mutluluğu hayal ettim gözlerim doldu. Birşeye çok inanırım ne kadar çok ağlarsa bir insan o kadar içten Güler . Yani gecesi çok karanlık bir akşamın sabahında güneş daha bir parlak doğar sanki dünyaya . Siz bu kadar zorluk yaşadıktan sonra eminim anne olmanın tadını da doruklarda yaşıyorsunuzdur.. hak etmişsiniz! Sonuna kadar hemde. Güzel savaşçı kızınız, fedakar eşiniz ve sonsuz inançlı sizin için hayat hep güzellikler getirsin inşallah. Kızınıza ileride ‘ben senin için canımı veririm’ demenize gerek Yok.çünkü Siz, o dünyaya gözlerini açabilsin diye zaten kendinizden vazgeçmişsiniz. Ne güzel bir annesiniz iyiki varsınız. Ömür boyu mutlu olun inşallah şen kahkahalarınız çınlatsın evinizin duvarlarını , sevgiler 💕