Anneolmak_ ama ben resmen kendimi okudum bu hikâyede nasıl mutlu oldum anlatamam. Ben 11 yaşından beri lupus tedavisi görüyorum ve ne yazık ki bir süre protein kaçağı olduğu için bende birkaç doz serumla endoxan aldım tam sınav zamanı Allahım sağlık ver gerisi mühim değil dedim. Evlenmeden eşime her şeyi anlattım risklerini, hastalık aktiflesince olacakları ve hamile kalsam da bünyenin çocuğu yabancı algılayıp dışarı atabileceğini. Olsun dedi eşim biz birbirimizi sevelim imtihan ederse rabbim belki sende sıkıntı çıkmaz bende çıkar dedi. Evlendim hamile kalmak istiyorum dedim malum risk almamak lazım tüm testlerime bakıldı romatolog, gebelik sağlıklı ilerlese bile gebelik hastalığı aktif edebileceğinden gebelik sonlandirilabilir dedi verdi elime kağıdı. Ne ağladım ne üzüldüm tansiyonlarım cikti uzuntuden. Allahım nasıl o günlere gittim ve üstünden bir ay geçmeden hamile.kaldim ne tansiyon çıktı ne mide bulantısı yaşadım. Eşim diyor ki yıllarca hastalık çektin rabbimin bize ikramı bu. Bunları yazarken ağlıyorum az kaldı dogumuma inşaallah. Rabbim evladina ve sana sağlık versin çok sevindim senin adına coookk.