Arslanmomy ozgei Bana da gittiğim doktorlar kalp atışını duyunca başlarız diyodu ama biz kalp atışını duyamadan düşüyordu. Bu doktorum hemen başlayalım dedi Allah razi olsun iyiyiz şimdi. Ama içini rahat tut herkesin aynı olmuyor sadece aspirinle geciren ya da bir kaç aylik olduktan sonra başlayan da var. Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Beyzasiriinnn Bende de ayak yanması dışındaki belirti yok ilk gebeliğim de belirtileri çok fazla yaşadığım için bunda tedirginim ama keseyi görmüştük çok şükür 🤗 Şimdi tam 7 haftalık olduğunda gidicem ikiz ihtimali var ilk gebeliğim tek yumurta ikizindeydi bakalım doktorumuz ne dicek Rabbim sağlık sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin ❤️
Rukiyesevgili Beyzasiriinnn İlk gebeliğinde ikiz çocukların mı oluş maşallah nasıl öğrendin kan değerlerin kaçtı? Haftasına göre kan değerlerini yazar mısın canım… Benimde öyle bir ihtimalim var da 🙂 bu Arda kaç yaşındasın canım ?. Ailenizde ikiz gebelik geçiren var mı ?.
Madeleine Rukiyesevgili doğrı dedin valla psikolojim çok dengesiz neyse ki kocam alıştı tavırlarıma😅 badem yağı olayını hiç bilmiyorım ya çok saol baya kaşıyodum daha bişey yok diye de başlıyım ben şimdiden çok teşekkürler
Rukiyesevgili Madeleine rica ederim canım olmadan yaparsan hem alışkanlık kazanmış olursun hemde cildi yumuşatır ve esnekleşmesini sağlar diye okumuştum 😘
Alfabeta Rukiyesevgili merhaba bende 5+1 im şuan Perşembe ikk kez gidicem doktora inşallah acaba kalp atısını duyar mıyım diyorum😊
Rukiyesevgili Alfabeta merhaba canım biz 5 haftalıkken gitmiştik ama ama zar zor keseyi gördük kalp atışını duyamıyorsun malesef 7 haftalıkken duyabiliyorsun 🙂 o günlerde gelecek merak etme 😘
Beyzasiriinnn Rukiyesevgili adetten 2 gün önce 222 adet günü 800dü anneannemde var ikiz doktor direk ikiz bi soy atlar dedi zaten.6+3 tek kese tek kalp atışı gördük 7+0da acil kanamayla gittiğimde tek kese 2 kalp atışı olduğunu gördük çok zor bi süreç başladı bizim için.Sürakli hastanede yattım 18 hastalıkken normal Doğumla kaybettim kızlarımı.Rabbim tekrar nasip etti anneliği hamd olsun.Çok güzel çok zor ama hayali bile güzel.Rabbim hakkında hayırlısını versin inşAllah ❤️
Alfabeta Rukiyesevgili inşallah canımm. Sağlıkla kucagımızada alırız inşallah :) vajinal mi baktılar yoksa karından mı baktılar. Vajinalda daha cabuk duyuluyormuş kalp atışı falan
zeyneparacii Bizde 5+1 olduk bugün inşallah ilkinde 1350 çıktı beta sonra 2 sonra tekrar kan verdik daha alamadık pzt salı alacağız sonucu hepimizin inşallah güzel bir hamileliği olur , çok fazla akıntım var sizde de olan var mı
Rukiyesevgili zeyneparacii bu kan sonucu kaç haftalıkken yapıldı canım ?. Akıntı olması gayet normal ama Çok fazla normal mi bilemiyorum doktoruna bi danış bence 🙂 bu Arada diğer sonucu da paylaşırsan sevinirim 😘
zeyneparacii Rukiyesevgili 1 hafta önce yapıldı kan testim 3 gün önce verdim kan tekrar ama daha belli değil paylşırım 🙊
Rukiyesevgili zeyneparacii doktor mu tekrar kan tahlili vermenizi mi istedi 🙂 bizden istemişti o yüzden sordum benim ilkinde 4+2 1028 şıktı 5 gün sonra tekrar ölçtürdük 7618 çıktı normalinden biraz yüksek çıkmış benimki senin de yüksek herkes çoğul gebelik olabilir diyor bakalım hayırlısı 🙂
nazlidenz_47 Rukiyesevgili canım bnde 6 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim çok heyecanlıyım yeni yeni bulantılarım başladı ve tansiyonum düşüyor baş dönmesi filan yaşıyorum 🥰Rabbim bu duyguyu herkese versin bunlarda tatlı acılarımız olsun yetrki sağlıklı doğsunlarda bir an önce kavuşalım
Rukiyesevgili nazlidenz_47 inşallah canım sağlıkla bütün anneler evlatlarına kavuşsun 🥰 Bende çok heyecanıyım kaç tane uygulama indirdim anlatamam her gün bakıyorum ne kadar büyümüş diye şimdiden onunla konuşmaya başladım 😂😍🥰