Rukiyesevgili zeyneparacii doktor mu tekrar kan tahlili vermenizi mi istedi 🙂 bizden istemişti o yüzden sordum benim ilkinde 4+2 1028 şıktı 5 gün sonra tekrar ölçtürdük 7618 çıktı normalinden biraz yüksek çıkmış benimki senin de yüksek herkes çoğul gebelik olabilir diyor bakalım hayırlısı 🙂
Mau Rukiyesevgili benimde 4+2 de 1872 çıkmıştı değerim birdaha ölçtürmedik 2 gün sonra vajinal muayenede tek kese gördük rabbim gönlünüze göre versin🥰
Rukiyesevgili nazlidenz_47 inşallah canım sağlıkla bütün anneler evlatlarına kavuşsun 🥰 Bende çok heyecanıyım kaç tane uygulama indirdim anlatamam her gün bakıyorum ne kadar büyümüş diye şimdiden onunla konuşmaya başladım 😂😍🥰
BusraAkpinarTurkmen Rukiyesevgili Merhaba, bende 5 hafta 1 günlüğüm ve bende bugün keseyi gördüm bu çok güzel bi tesadüf şaşkınım🥰
Kyyyyaa12 Rukiyesevgili bende 5. Hafta 5 günlük hamileyim 4 haftalıkken keseyi gördük alttan muayene ile ben eşime söylerken elim ayağım titriyordu 🥰🥰🥰 beni sakinleştirmekten kendisi çok sevinemedi 😂😂😂😂
Niltzn 39+1’iz biz ama hamileliğimi 5+1’de öğrenmiştim postunuzu görünce o geldi aklıma, duygulandım sabah sabah. 🥰 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤍
Melismetinkaya Kizlar bende bugun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur ama adet dongume gore suan 5+2 olmasi gerekirken 4. Haftada dedi doktor yani kucukmus. Bikac ilac verdi balik hapi ve dusuk olmasin diye bi ilac. Boyle bi durum yasayan var mi
Rukiyesevgili Melismetinkaya ben yaşamadım canım. ama pozitif düşün aklına kötü şeyler getirme… ama geç döllenmeden dolayı olabiliyormuş öyle durumlar
aser_cgnfrkn Melismetinkaya benimde adetime göre 5+1 ama ultrason 4+1 gösterdi keseyi Dr sorun yok dedi. Gönlünüzü ferah tutun sağlıkla kucağınıza alın İnşallah🥰
gamzelim2234 @Melismetinkaya Canım sen adet tarihinden hesaplıyorsun ama döllenmen geç olmuştur ona göre 4 haftalık demiştir doktor ilk haftalarda oluyormuş böyle şeyler endişe etme 😊
Melismetinkaya gamzelim2234 ama adet donemim ve yumurtlama donemim duzenli oluyor benim o yüzden biraz korkuyorum acikcasi. Kalp atisini duyana kadar nasil gecicek zaman bilmiyorum
zeyneparacii Rukiyesevgili hayır yarın arayacak inşallah doktor salı günü biz sizden 10 saat gerideyiz ya denk gelmiyor saatler
Canimiz Merhaba ben çok geç öğrendim hamileligimi şuan 6 haftama girdim ramazanda orucrmta tuttum kasık ağrım bide lekelenmem oldu ve bu beni çok korkutuyor ne yapmalıyım
Beyzasiriinnn Canimiz bu konuda diyosan yerleşmeden dolayı olabilir yada düşük habercisi bence hemen doktora gidin bi sıkıntı yoksa tedbir amaçlı rahim duvarını beslemesi için progestan başlar doktorun.İnşAllah bi sıkıntı yoktur 🙏🏻
Rukiyesevgili Canimiz eğer kasık ağırların çok şişddetli değilse ve kanama devam etmiyorsa yani bir lekenme tarzında gördüysen riski yok diye biliyorum… geç fark ettim demişsin kaç haftalıkken fark ettin bide seni zorlayacak bişey yaptın mı .?
Beyzasiriinnn Rukiyesevgili adetten 2 gün önce 222 adet günü 800dü anneannemde var ikiz doktor direk ikiz bi soy atlar dedi zaten.6+3 tek kese tek kalp atışı gördük 7+0da acil kanamayla gittiğimde tek kese 2 kalp atışı olduğunu gördük çok zor bi süreç başladı bizim için.Sürakli hastanede yattım 18 hastalıkken normal Doğumla kaybettim kızlarımı.Rabbim tekrar nasip etti anneliği hamd olsun.Çok güzel çok zor ama hayali bile güzel.Rabbim hakkında hayırlısını versin inşAllah ❤️
Rukiyesevgili Beyzasiriinnn çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bu bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰
Canimiz Beyzasiriinnn yarın gdicem biz çok geç öğrendim çok istiyoruz 4 seneden beri streste yapıyorum açıkçası ama inşallah normaldir böyle kanamalar
Beyzasiriinnn Canimiz stres yapma sakinliğini koru stres tansiyonunu çıkarabilir.Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin ❤️ Yarın muhakkak haber ver