ozgei Nazlibebegim test yaptik onemli birsey cikmadigini soylediler ama ben israr ettim igne için, ama gec başladık keseyi gordukten sonra 5. Haftada basladik
Madeleine Merhabaaa benim de bugun 6+1 oldu, bazen karnımda kaşınmalar oluyor başka bir belirti yok☺️ Belirti olmaması da çok güzel değil yaaa acaba neden olmuyor diye sorguluyor insan kendini, bazen psikopat gibi sorguluyorum😬
Rukiyesevgili Madeleine bende De çok fazla belirti yok ama bu daha iyi bence sıkıntılı bir gebelik geçirmektense zaten duygusal olarak bitik bi durumdayım bide fiziksel belirti olsa çekilmez olur öyle düşün🙂 … bu Arada karnın kaşınıyorsa kaşıma badem yağı falan sür çatlak önleyici 😊
Madeleine Rukiyesevgili doğrı dedin valla psikolojim çok dengesiz neyse ki kocam alıştı tavırlarıma😅 badem yağı olayını hiç bilmiyorım ya çok saol baya kaşıyodum daha bişey yok diye de başlıyım ben şimdiden çok teşekkürler
Kizimveoglumm Rukiyesevgili 5+4 günlüğüz keseyi görmedi doktor cuma tekrar gidicez umarım herşey normaldir bu arada ikinci gebeliğim 😊😍
Rukiyesevgili Kizimveoglumm bende 4+2 gittiğimde keseyi görmemişti geçen gün gittik keseyi gördük içinde de bir tane mercimek 😂
Rukiyesevgili Aysenursgr merhaba canım bende 26 yaşındayım, ilk gebeliğim Siirtliyim İstanbul’da yaşıyorum 😊 Ummarım sorunsuz bu dönemi atlatır bebeğine sağlıkla kucağına alırsın😍🤱🏻 Moralini düzgün tut seni mutlu eden şeyler yap pozitif ol 🥰 Bu Arada kuzenimin sevdiği çocuk Malatyalı diye Çok severdi Malatya’yı anlata anlata bitiremezdi 😂🙂
Arslanmomy Ben 5+3üm kesemizi gördük çok şükür doluydu. Benim de 3 kaybim var şuan kan sulandirici iğne ve hapini kullaniyorum progestan atiyorum bağışıklık düşürücü bir hap içiyorum troit hapi ve folik asiti de sayarsak baya bir ilac takviyesiyle basladik inşallah güzel sonuçlanır 😊
ozgei Arslanmomy benim de kaybım var ben keseyi gorunce başladım iğneye biraz küçüktü kese gününe göre….bir sorun olmaz inşallah ya….😑
Mau Merhaba biz 4+5 iz 4+3 te keseyi gördük şimdilik hiç bir belirtim yok 1 kızım var umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişleri😍
Btm571 Ya bi benmi daha görmedim keseyi😔😔 6+3 iken doktora gittim hala kese yok dedi haftaya tekrar gel dedi kan degerimde 1111 di.. Bir düşüğümde var benim😔😔
Mau Btm571 canım üzme kendini 1500 ve üzeri değerde vajinal görünür 3000 ve üzeri Karından gözüküyor ve cihazdan cihaza da değişiyor anladığım kadarıyla geç döllenme olmuş sizinki bir kaç güne görürsünüz keseyi 🥰
yuksell07 Btm571 cnm mrb kan sonucun nasil ilerliyor bende bugun tam 6+0 haftalik hamileliyim kan sonucum 959 korkutuyor beni yinemi duscek korkusu var
Btm571 Mau ayyy inşallah canım ya çünkü cok umitsizim ancak keseyi kalp atışını duyarsam cok rahatlarim❤️❤️
Arslanmomy ozgei Bana da gittiğim doktorlar kalp atışını duyunca başlarız diyodu ama biz kalp atışını duyamadan düşüyordu. Bu doktorum hemen başlayalım dedi Allah razi olsun iyiyiz şimdi. Ama içini rahat tut herkesin aynı olmuyor sadece aspirinle geciren ya da bir kaç aylik olduktan sonra başlayan da var. Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.