Kader06 Buraya yazdığım durum silinmiş! Nedenini anlamadım ama arkadaşlar destek olalım bir düzeltme yapılabilir diye düşünüyorum. Bebeğim için tedirginim ve eminim benim gibi olan çok anne var burda.
JaneAusten dilara92 Biz sizinle aynı bankadayız herhalde 🙂 Haftaya başlayacak mısınız peki müdürünüz çağırdı mı ?
dilara92 JaneAusten Z ile başlayan bankadayım.Müdürümüze mi baglı ki :/ Hepimiz için aynı olur bence,mailde başlayacaksınız yazıyor ya ben de müdürtüme mail attım izin 8ine uzamış 8inde başlayacakmışız bilginiz olsun diye,siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
dilara92 JaneAusten bu arada yukarıda yanlış anlamışım ben 8inde başlayacakmısınız diye sordugunuzu düşündüm, siz 1inde demişsiniz.Yok 1inde başlamam asla kimsede başlamaz bence
Researcher_mother Acemianne92 ben kamu da hastanede çalışıyorum hastaneye genelge yada resmi yazı gelmediği için idari izin devam dedi smdilik yönetim
Ececem Acemianne92 benim müdürüm gelmememi söyledi sağ olsun. Ama ben herkesin eşit şartta olmasını istiyorum. Hiçbir hamile arkadaşım gitmesin
Dilek2020 gulny bir sürü tweet attım her yazanı rtledim umarım idari izin uzatılır lütfen herkes twetlesin.
Kader06 Researcher_mother hangi hastane acaba sizin? Bende Üsküdar devlet hastanesinde çalışıyorum fakat hastane aksi yazı gelmedi pazarteSi işe başlıyorsunuz dedi.
Gzmm95 İlçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum. Sorumlumuz la görüştüm pazartesi baslayacakmis gibi düşün dedi yazı bekliyoruz haber vereceğim sana dedi.
Researcher_mother Kader06 sultangazi haseki eah . Yazı gelmeden başlatmaları çok saçma bize de yazı gelirse bilgilendirme yapacağız dediler ama şimdilik izin devam dediler
JaneAusten dilara92 Ben de o bankadayım. Benim müdürüm iki hafta önce doktordan çalışabilir raporu alabilirsen gel başla dedi. Ben de alamam dedim. Öyle de vicdan sahibidir kendisi 🙂 Ben de 8inde başlıcam. Ne kadar geç o kadar iyi.
Betim Niye sabitlenmiyor saçma sapan şeyleri sabitlerler, gerçekten işe yarayacak bir şey istiyoruz ses Seda yok şaka gibi 🧐
dilara92 JaneAusten inanmıyorum 😱 Cok şükür benimki öyle degil,hatta istesem bir kaç hafta rapor alırım ama hem kalan arkadaşlar cok feci durumdalar yogunluktan, hem de rapor alanlara pek sıcak bakılmıyormuş :( Kaçıncı haftadasınız siz ?
Hazalssss gulny ben 37.haftadayım zorunlu izne ayrıldım ama tweet atarım bol bol. İnşallah düzelme gelir