Ececem Acemianne92 benim müdürüm gelmememi söyledi sağ olsun. Ama ben herkesin eşit şartta olmasını istiyorum. Hiçbir hamile arkadaşım gitmesin
berfunya Arkadaşlar resimli Tweet atmak,bol bol retweet yapmak ve beğenmek gerekiyor. 3-5 kişiydik sayımız artıyor. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Aldatılma hikayeleri kadar rağbet görmedik
Serifeisitmir berfunya o kadar rağbet göremeyeceğiniz kesindi burda sabahtan beri gözlerim ağrıdı telefona bakmaktan banane diyip geçmiyoruz
berfunya Serifeisitmir evet yarın emeklerimizin karşılığını alsak izin uzasa bana ne diyenler de faydalanacak..bi yere kadar uğraşırız biz de napalım
Dilara_slm Herkesi kapsayan genel bişey olması lazım böyle her kurum kendi kafasına göre karar verecekse pek hakkaniyetli olmaz ..
dilara92 JaneAusten inanmıyorum 😱 Cok şükür benimki öyle degil,hatta istesem bir kaç hafta rapor alırım ama hem kalan arkadaşlar cok feci durumdalar yogunluktan, hem de rapor alanlara pek sıcak bakılmıyormuş :( Kaçıncı haftadasınız siz ?
dilara92 JaneAusten bu arada yukarıda yanlış anlamışım ben 8inde başlayacakmısınız diye sordugunuzu düşündüm, siz 1inde demişsiniz.Yok 1inde başlamam asla kimsede başlamaz bence
gulny MinikTavsanim Twitter hesabı açıp en sağdaki yuvarlak resme tıkladığınızda tweet atabilirsiniz, site sizi yönlendirecektir ☺️
elif4040 antalya valiliği kurumlara yazı göndermiş idari izinler devam edecek ama esnek çalışma son buldu normal mesaiye geçilecek diye. yani ilin valisindeymiş insiyatif. artık bulunduğumuz yerin valisinin yazısını beklicez.
dilara92 JaneAusten benimde 13 :) Gerçekten bizim cok uzun zaman var önümüzde.Allah yardımcımız olsun valla.
gulny @Dilek45 keşke siz de bize destek olmak için başlığımızı sabitleseniz 🙏🏻 Bebişlerimize büyük bir iyilik yapmış olursunuz inanın 🙏🏻😌 Forumda daha çok kişiye ulaşmamız sizin elinizde