Perii Acemianne92 kızlar bende yeni açtım baya da attım tt olması için daha neler yaplayız tam bilmiyorum kullanmayı
Arzum79 Dtanne hamileler kurum amirlerinin inisiyatifinde değiller. Sadece kronik rahatsızlığı olanlar için geçerli bu
Efnur Acemianne92 parmaklarım yoruldu, düğünler için Tweet atanlar bile tt oldu inşallah bizde oluruz
dilara92 Pretty benim kurumum 1 hafta uzattı sadece.O da dün açıklamadan önce mail atmışlardı,sonra mail attılar isteyen başlayabilir 1inde,başlamazsanız 8inde izniniz bitiyor diye.
JaneAusten dilara92 Biz sizinle aynı bankadayız herhalde 🙂 Haftaya başlayacak mısınız peki müdürünüz çağırdı mı ?
Serifeisitmir Ben özel sektörde kurumsal firmadayım bizdede ses yok daha ne başlayacaksın dediler ne başılamayacaksın
Betim Benim kurumdan ne mail ne telefon geldi beklemedeyim. Ama Cumhurbaşkanı başlayacaksınız diyor mecburen pazartesi gidicem
Mls_N Bizim müdür de aradı şimdi ister başla ister başlama dedi sana bağlı sadece bizde bu aylarda mesai ücreti var onu almak istiyorsan başla yoksa devam et izne dedi