Selov bu başlıkmdefalarca açıldı ve her defasında aşırı cahil düşünceler aktarıldı. Yine yine söylüyorum bebeğin aşırı kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Birbirimizle ben daha iri bebek doğururum yarışına gitmeyelim. Bebeğin gelişimi için yeterli miktarda beslenmesi kafi. Vitamin,mineral,yönünden yeterli beslenmesi onun için en iyisidir. Aç karnına muz diyorlar ya gebelik şekeri var ve bilinmiyor ise Birsen annenin kan şekeri yükseldiği gibi bebek için hayati risk oluyor bjnun farkında mısınız? Hiçbi doktor aç karna muz ye diye bişey demiyor ben duymadım. Kaşar peynir diyorlar kaşar peynirin faydası ne yüksek miktarda yap içerdiği için bebeği yağlandırarak kilo aldırır evet ama vitamin0, fayda 0. Nesquik filan diyenler var aynı şekilde aşırı şeker içerdiği için yağlandırarak kilo aldırır faydası var mı? Yok. Paketli gıdaların hepsinden mümkün olduğunca kaçın.süt ve süt ürünlerinin içeriklerine göre tüket. Yumurta, bakliyat, et, sebze, meyve düzenli ve ölçülü olarak. zaten benek gerekli kiloyu alacaktır. Halk içinde iri bebek kolay bakılır gibi laflar var çok saçma bence. Normal bebek dünyaya getirmeye çalışalım birbirimizle yarış yapmayalım nolur