Minedag canım bende 4tane falan sönmüş basur memesi var tam makatımın çevresinde sıfıra sıfır yani. Buna ben bişey diyemiyorum herkesin bünyesi farklı... ama ebe hanım basurumdan ötürü daha hassas oldgumu agrımın biraz fazla olabilecegini söyledi.çünkü kesi atılan yerle makat birbirine yakın 💩 Biliyosun bizlere kabızlık yasak. Ve ıkınma kabızlıkla birebir bir his. doktorunun dogru yönlendirmesiyle birşey olmaz inşallah. Ben dogum yapacagm gün aklıma geldi basurum var bişey olrmu diye stresten ne cevap verdi hatırlamıyorum ama annemin dogumda oldugunda gördüğü şu bebek çıkmaya yakın makatımı zorlamamak için doktor kesini ikincikez atarak genişletti biraz daha dedi. Zaten ben kesi mesi hissetmedim. Dogumdan snrada geçiyormuş. Velhasıl kelam ıkınmadan ötürü bir agrım var hoş daha 24 saat anca oldu.ama eski halinden farklı bir durumum yok yapısal olarak 😊Kesinin ağrısını makatta hissettigmi söyledi ebe, geçicekmiş, zaten agrıkesici yazdı ben istemeden. Herişimi yapıyorum şükür sadece şimdilik oturup kalkmalarım biraz sakin ani hareketten kaçınıyorum dikişler 10güne kendilignden gidene kdr böyle sürcek.