Cerenncck Canım bende 22+1 de gittim detaylı ultrasona banada 1 hafta geride dedi , bende rahimden bebeğe giden damarlarda notch diye bişey varmış bebekte gelişim geriliği veya annede yüksek tansiyon yapıyormuş benide 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi 24. Haftada geçedebiliyormuş bu sıkıntı bende et hiç tüketmiyorum belkide etkendir bilinmez
Azracan Cerenncck anladım canım evet et hiç tüketmedim 😞Allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda gerisi boş alırlar inşallah 🌸
Elif_gur12 Cerenncck benim de ilk hamileliğimde aynı şeyi söylediler o damarlardan biri tıkalı gibi bebege besin gitmez yağlı, tuzlu (tuzu ekstra katma) ve turşu gibi gıdaları hamur işini azalt dediler ve zeytini de çok abartmadan ye dediler dediklerini yaptım hiçbir sıkıntı olmadı oğlum tosun gibi doğdu korkma canım
Azracan pelinsss aynen ben de anlamadım canım ama ben şekerim var diye çok şey yasakladım 😞sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz🌸
Azracan Deletedmom411 iki hafta geride dedi canım başka bişey demedi bende sormadım artık kendi kendime neden dedim 😞acaba
Deletedmom411 Azracan geriliğin artmaması önemli, sadece kilo gerideyse ölçümden olabilir, ileriki haftalarda haftasını da yakalayabilir protein ağırlıklı beslenme öneriyor dr
Azracan Fatma93 hm seninde az canım sağlıkları yerinde olsunda canım kilo aldırırız inşallah doğuncada🌸
Cerenncck Azracan tabi kalbini her zmaan ferah tut eminim doktorlar önlemini alırlar 🐥 küçük civcilerimize kavuşuruz 🙏🏼
kbr-altndl5 Azracan süre nesguik katip iç kadar peyniri ve muz bu üçü bebeğe çok kilo yapıyor bol bol su iç ve kan yapıcı şeyler ye kuru üzüm gibi pekmez gibi
Pelin55 Azracan 23.haftada 565 gr du 26 da 915 dik uzme kendini canım benim her bebegin gelişimi farkli saglikli olsun yeter ki asil bundan sonra kilo alacaklar
kbr-altndl5 Azracan 22. Haftamda 560 gr demişti doktor seninki de gayet normal doktor bana normal demişti boşuna kafanı takma bir hafta bile geçince degisiyor
[silindi] Azracan Daha şimdi okudum. 2 hafta geri ya da 2 hafta ileri olması normal bir durummuş ve genetik bir hata demek değilmiş. Bazı doktorların olur olmaz her konuda insanı tedirgin etmesi çok sinir bozucu. Düzenli beslenmeye ve bol su içmeye dikkat et. Tabi bir de dua et. Ne kadar stres o kadar sorun.
Zelliss 21 haftada 480 gramdı .. canım sağlıklı olsunda kilo filan çok önemli değil.. çoğu bebek kilolu Doğup zayıflıyor ödemden dolayı çoğuda zayıf doğup güzel kilo alıyor
Azracan Zelliss evet canım öyle diyorlar benim şekerim var diyet yapıyorum diye bebek almıyor diye düşünüyorum ondan üzüntüm 🌸
Cerenncck Elif_gur12 hımm evet canım hamur işi değilde diğerlerini seviyorum yiyorum dediğini uygulayacağım sağol 🙏🏼😊
Elif_gur12 Azracan süt, peynir, yumurta, kefir, et, balık, ceviz, fındık, fıstık tüketmeye çalışın şimdi tam zamanı semiz otunda çok folik asit var yıkayıp çiğ tüketin avokado da bebeğe kilo aldırıyor diye duymuştum bir eğer yiyebiliyorsanız. Sağlıkla kalın 🌸