G-akkece91 Merhaba canim bende seker hastayim 23.haftadayim detayli giremedim henuz herseyi tuketmeye çalışıyorum ben insilun kullanıyorum 3 doz aldigin ilac varmi heboglabin oranin nedir baktirdin mi ?
Azracan G-akkece91 canım ben ilaç kullanmak istemedim diyeti tercih ettim çünkü normalde şekerim yoktu gebeli şekeri olduğu için ilaç almadım hemoglobin 7.18 çıkmıştı ben çok kiloluydum çocuğum olmuyordu 13 sene tüp bebek yaptık olmadı doktor kilo ver dedi 93 kilodan iki ayda 68 kilo oldum sonra hamile kaldım ve bende şeker çıktı maalesef 😞Allah yardımcımız olsun canım
Deletedmom411 Azracan geriliğin artmaması önemli, sadece kilo gerideyse ölçümden olabilir, ileriki haftalarda haftasını da yakalayabilir protein ağırlıklı beslenme öneriyor dr
Deletedmom411 Azracan vitamin takviye balık yağı kullanıyorsundur canım hergun yumurta yemeye çalış birde et e ağırlık ver inşallah düzelecektir
Cerenncck Azracan tabi kalbini her zmaan ferah tut eminim doktorlar önlemini alırlar 🐥 küçük civcilerimize kavuşuruz 🙏🏼
Cerenncck Elif_gur12 hımm evet canım hamur işi değilde diğerlerini seviyorum yiyorum dediğini uygulayacağım sağol 🙏🏼😊
Ayferirem Azracan bebeğim korkma benekler normalden daha hızlı ilerlerse sıkıntıymış geriden gelmesinde bi problem yokmuş o kendini toparlayacaktır merak etme ♥️
Aresss Yani 22. Haftada 450 gr benimki de doktor biöiey demedi gerilik falan az demedi. Normal herhalde. Gerilik olsa söylerdi perinatoloji doktoruydu üstlerim Prof.
Aresss Somon çok iyiymiş haftada bir somon balığı yiyorum zorlar zorlaya .ekmeği kes dedi doktor .pirinç makarna pasta börek yemiyorum ama tatlıya ölüyorım her tatlı şeyler yiyorum