Byzb1 Azracan kaç gram ki bebeğin ? Yani iki hafta kadar normal diye okumuştum forumda kendi haftasını yakalıyormuş bebekler inşallah öyle olur 🙏🏻
Azracan Azracan benim şekerim var diye yemiyorum hiç bişey yoksa eşim 1.86 bende 1.65 boylar iyi yani kiloda iyi bizim et ürünlerini hiç tüketmiyorum hamile kaldığından beri
pelinsss Azracan bende de gerilik çıktı 2 haftaya yakın, nedendir bilinmez 🤦🏻♀️ Canım sıkılıyo, beslensin diye habire yiyorum ama sadece ben şişiyorum 😖
Fatma93 Azracan bende 22 hafta 6 gun oldu 460 gram az dedi doktor ayni esim 1.83 ben 1.65 boyundayiz kilomuzda iyi ama bebegim kucuk dunden beri biraz daha fazla yemeye basladim 3 hafta sonra tekrar gidecegim bakalim ne kadar olacak
Byzb1 Azracan anladım canım ama takviye ilaç verebilir sana ben multivitamin alıyorum çok sık et balık tüketemedim bir dönem hepsini de karışlıyor böyle takviyelerle destek olabilir sana
ozli Azracan Et neden tüketmiyorsunuz? Benim doktorum kırmızı etin yerini asla hiçbir şey dolduramaz dedi bana. Haftada toplam yarım kilo et veya köfte tüketmem gerekiyormuş. Bebeğimizin proteine ihtiyacı var ne bakliyat ne tavuk karşılayamıyormuş tam olarak.
Azracan Asl90 maşallah canım benim şekerim var hiç bişey yemiyorum 200 oluyor yesem yapacak bişey yok 😞
kbr-altndl5 Azracan 22. Haftamda 560 gr demişti doktor seninki de gayet normal doktor bana normal demişti boşuna kafanı takma bir hafta bile geçince degisiyor
Asl90 Azracan bence ilerleyen haftalarda normale döner genetik olarakda zayıf bi bebek olabilir sağlığı yerindeyse iri bebek olmasından iyi bence
Jiji-m Banada oyle demisti cnm 1 ay sonraki kontrolumde duzelmisti yemene dikkat et sadece yakalar haftasini canini hic skma 🙏🏻
Byzb1 Azracan az değil ki 🤷♀️ Benim de 23 haftada 615 dedi bir kaç haftaya kiloya döndüğünde yakalar haftasını ☺️
Azracan pelinsss aynen ben de anlamadım canım ama ben şekerim var diye çok şey yasakladım 😞sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz🌸
Azracan Deletedmom411 iki hafta geride dedi canım başka bişey demedi bende sormadım artık kendi kendime neden dedim 😞acaba
Azracan Fatma93 hm seninde az canım sağlıkları yerinde olsunda canım kilo aldırırız inşallah doğuncada🌸