Pankek Birkucukprens Yaa ben de Antepliyim ama Bilecik’de yaşıyorum. İnşallah Eskişehir’de doğum yapacağım 😊 Ben de aşırı uyku hali var. Utanmasam yataktan çıkmayacağım. Midem zaten hep kötü. Benim hep mide ağrılarım oluyor. Ama kasıkta ağrı sancı yok çok şükür. Hurma yemeye başladım 2 gündür. İnşallah faydasını görürüm
Birkucukprens Pankek geçen hafta nst de sancı çıkınca hastanede kalmak zorunda kaldım bir gece doktor kalmalısın yoksa bir hafta ya gelir bebek dedi 34 de iyiydim ama sanki sancılar hafif hafif tekrar başladı. İskenderun da doğum yapacağım ben de inşallah.
Pankek Birkucukprens Aaa ay hadi inşallah vakitli gelir. Gerçi çok kaygılanma. Bu saaten sonra doğanları küveze bile almıyorlar. Kendine yetiyor
ebru-kc11 hulyadoner benim yalancı sancılarım başladı. Bayramda acile bile gittim. Biz bugün yine sancı çıkarsa alınır diye düşündükte 5 hazirana gün aldık 😁😁😁
Kaderdrsun12 Benim her an gelebilir 2 cm açıklık var bugün doktor kontrolüm vardı 35+5 olduk 37 yi görmez 36 olsa iyi dedi haftası kurtarıyor dedi hafif hafif kasılmalarım sık idrara çıkma isteğim var dua edin bana kızlar çok korkuyorum panik atağımda var inş sağlıkla alırım kucağıma içimde hep bi vesvese 😔
Bebisimmm Zemine11 canım ayni günlerimiz yaşadıklarının aynısını yaşıyorum bakalım hangimiz önce doğuracak birbirimizden haberdar olalım 🤗🤗
Zemine11 Bebisimmm tamam cnm inşallah Rabbim ikimizi de bebeklerimize kavuştursun gülerek anlatalım doğum hikayemizi inş
Bebisimmm Zemine11 insallah canim benim ikinci bebegim ilki cok zordu korkuyorum bu yuzden… insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz bbeklerimizi 😊
Rabiast hulyadoner son 17 spinal olacağım sadece panik atağım hortladı berbat günler geçiriyorum o yüzden 😔
Bsragltknstcn Gizem-uyann aynıyız benımde son 14 sancı yok kasılma bebeğin toplanması arada bazen ma katılıyorum sanki doğmayacak gibi 😇 ve yazının altında bebiş doğdu yazıyor tam bugün ama bizimkiler hala içerde 😇 sizde de yazıyordun alt kısımda 😇
Zemine11 Bebisimmm benim de ikinci gebeliğim ikinci kez kız bebek annesi oluyorum şükür 🙏 benimde zor geçti sezaryen olmama rağmen çok zordu inş bu kolay olur senin normal doğumsa Meryem ana eli otu nu yap hurma tüket ve Meryem suresini sürekli oku
Bebisimmm Zemine11 hepsini yaptım canım bu arada benimde ikinci kızım inşallah 😊😊 benim normaldi doğumum ama zor geçti inşallah bu kolay olur bide ritim bozukluğum vardı sancı çekerken o tuttu daha zor oldu kalbim durcak sandım sakinlestiriciyle hava falan vermişlerdi bu dogumumda tutar diye korkuyorum
Bsragltknstcn gzmkya5805 sizinlede aynıyız 38+0 son 14 ama geleceğe benzemiyor pek 😇 sancı yok kasılmada cok fzla yok arada oluyor gecen cuma gittiğimde 2 cm açıklık dedi ama
Esra13 hulyadoner Son 4 gün. Mide yanması, kasılma, zaman zaman düzensiz sancı, yorgunluk, bacak krampları, uykusuzluk 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zemine11 Bebisimmm eğer sağlık sorunların varsa sezaryen olabilirsin Dr unla bi görüş bence sezereyen anlatıldığı kadar kötü bir doğum şekli değil