hulyadoner Sevgili hamile anne adayları ben gibi son günleri sayanlar var mı aramızda acaba?Kasılmalar yalancı sancılar neler var sizde ?Benim son 17 gün ve heyecan korku mutluluk bir arada
Gizem-uyann hulyadoner son 14 ama asla yalancı sancılar kasılmalar yok😂38. Haftamdayım sanki hiç doğmayacak gibime geliyor 🥴
Tugceonal hulyadoner son 2 gün gösteriyor uygulama ama ne gelen var ne giden :) hiçbir belirti de yok 🤷♀️👶🏻👶🏻
Ebruomer1003 hulyadoner son 16 ağrı sancı oyle cok olmuyo 3 4 günde 2 3 saniyelik bi ağrı oluyo kasığımda başka da bsy olmuyo
Damlaustglu 🙋♀️ Uyku problemim ve mide yanmam çok var. Detaylı çeken doktor hazıran 15’te alır sezeryana dedi ama doktorum henüz gün vermedi. 35+3
Mucizem7 Damlaustglu bende 34+3um.benim doktorum 28 yada 29 haziran dedi ama ben 25 haziranda istiycem ozman inş 38 hafta olucaz ama bende korku oluştu ya suyum gelir mi bisey olur mu ya erken doğarsa diye🙈😣
Gamzedngdn Damlaustglu bende 35+3 deyim haziran 15 20 de doğurmak istiyorum ne yapmak lazım acaba benimki normal olacak nasipse 😅
ssemashn Son 25 😍 aşırı mide yanması ve uykusuzluk problemi var hafif hafif kasık ağrıları da başladı 😏
GebeAnne ssemashn bn de son 25 ara ara mide yanması oluyor evet bol su iç canım. Bi de hep uykusuzluk çekersin diyorlardı ama ben tabiricaizse camış gibi uyuyorum 😀😀
Bsragltknstcn Gizem-uyann aynıyız benımde son 14 sancı yok kasılma bebeğin toplanması arada bazen ma katılıyorum sanki doğmayacak gibi 😇 ve yazının altında bebiş doğdu yazıyor tam bugün ama bizimkiler hala içerde 😇 sizde de yazıyordun alt kısımda 😇
mihsah_5561 Benim de hiç belirtim yok 39+0 olduk hamd olsun.insallah hayırlı vakitte kolaylıklarla gelsinler
Bsragltknstcn gzmkya5805 sizinlede aynıyız 38+0 son 14 ama geleceğe benzemiyor pek 😇 sancı yok kasılmada cok fzla yok arada oluyor gecen cuma gittiğimde 2 cm açıklık dedi ama
Birkucukprens Pankek Hatay ☺️ Nasıl hissediyosun ? Benm belim ve kasıklarım agrıyor sancı gbi hissediyorum hafif
Bebisimmm Zemine11 canım ayni günlerimiz yaşadıklarının aynısını yaşıyorum bakalım hangimiz önce doğuracak birbirimizden haberdar olalım 🤗🤗
Pankek Birkucukprens Yaa ben de Antepliyim ama Bilecik’de yaşıyorum. İnşallah Eskişehir’de doğum yapacağım 😊 Ben de aşırı uyku hali var. Utanmasam yataktan çıkmayacağım. Midem zaten hep kötü. Benim hep mide ağrılarım oluyor. Ama kasıkta ağrı sancı yok çok şükür. Hurma yemeye başladım 2 gündür. İnşallah faydasını görürüm