Rabiacngz hulyadoner az kaldı ama sancı olmuyor. Sadece tekmeliyor sıpa beni 😂 bide uyuyamıyorum heyecandan 😁
Zemine11 Bebisimmm eğer sağlık sorunların varsa sezaryen olabilirsin Dr unla bi görüş bence sezereyen anlatıldığı kadar kötü bir doğum şekli değil
Tugceonal hulyadoner hamileliğimin başından beti egzersiz , plates , squat , lesslie ile yürüyorum :) ama yok yani .. 🤷♀️ Geleceği varsa geliyor bence artık buna inanıyorum
hulyadoner Tugceonal Sende haklısın İnan bazı inatçı ana kuzuları var inşallah seni üzmez ve en güzel şekilde acısı en az şekilde gelir🤲
Irazca35 Son 22 🙈 uykularrr haram oldu ne kadar uyumak istesemde uyuyamıyorum . Ara ara mide yanmam oluyor bazende belimde ağrılar bakalım ne zaman gelicek bu bebeler herkese hayırlı doğumlar diliyorum güzel anneler ❤️
hulyadoner Dkk O zaman dualarımız en başta sana bir nefeste kurtulman dileğiyle rabbim yar ve yardımcın olsun ebeler ve doktorlar ın en merhametlisine denk gelirsin inşallah
Bera07 hulyadoner hadi bakalımm ama benim bekleme sürecim farklı olabilir 🙈 Bebeğimm ve ilki 42. Haftada sezeryan oldu gelmedi kuzu 24 ay oldu arası ve bekliyoruz normal olursa diye ssvd için eğer gelmezse 15 haziran pazartesi sezeryan 😌