Acemianne92 Ben de 23 haftalığım ve kurumum yıllık iznimi de kullandırmıyor rapor da nasıl alacağım bilmiyorum bizi bu kadar strese sokuyorlar bu halimizle 😔😔😔
CKaya Benim çalıştığım hastane 3ayın dolsun başla dediler 1 hafta sonra doluyor😞 yeni hamileler en azından araştırın böyle bir şey var mı . Herhangi bi yazı iletilmedi.size iletildiyse paylaşır mısınız
hayalmehlika Benim amirim de aradı şimdi başhekim yardımcımız 1 Haziran başlıyorsunuz Tüm idari izinliler başlıyor dedi. Geri dönüşü yok Sanırım kızlar başlıyoruz 😕
Researcher_mother ozlemuce yazı gelmeden başlatmaları çok saçma bana da yazı gelmediği için suan izin devam ediyor dediler hastaneden
Tubay Maalesef çağırdılar.pazartesi rapor alıcam özel bir hastaneye gittim konuştum 10 gün rapor verecek kadındogum dr ı sağlıkçıyım korkuyorum dedim. Haklısın dedi. Yıllık iznim çok var onu bile kullandırtmıyor hastane.
Acemianne92 Tubay benim kurumum da yıllık izin kullandırtmıyor raporu kadın doğum doktorunuzdan mı alacaksınız acaba ?
Efnur Bende şimdi aradım evet basliyorsunuz dediler :( resmen vicdansizlik hele ki hastane çalışanlarına çok yazık
Tubay Acemianne92 evet canım kadındogumcu gittim konuştum . Kendi dr özel. Muayene olduğundan veremiyor. Gittim konuştum özel hast dr veririm dedi .
Umudunannesi Başhemşire ile görüştüm bende pazartesi iş başı yapıyorsun dedi. Yıllık iznimi başlatmak istediğimi söyledim bende tamam madem dedi.
Sfk55 Mdn malesef beni de bekliyor haziran sonuna kadar haftada 2 gün gidcm ama sonrası nolcak bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize