Sjsjdkskaa Burcinb evet 👍🏼 Ama nöbet tutmanda her hangi bir risk varsa doktorun daha önceki haftalarda da nöbet tutamayacağına dair rapor verebilir
Uzm-Nurse Saritilki yarın cuma yarın gelmesi lazım en geç . Haftasonun geldi , pazartesi iş başı günü eğer bizi belirtmezlerse 😢😢
Deebg Gunesazra bizim hastanede de covidli hastalar var ne olacak gerçekten merak ediyorum sağlık Bakanlığı bi genelge çıkarır umarım
Mdn Sfk55 ben evden yapamıyorum maalesef işimi mecbur gidicem ama siz yapabiliyormuşsunuz inşallah patronun biraz anlayış gösterir
Sfk55 Mdn malesef beni de bekliyor haziran sonuna kadar haftada 2 gün gidcm ama sonrası nolcak bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize
Cucu2015 Ayselela27 ben ilk gebeliğimde aile hekiminden almıştım. Kendi doktorum da aile hekimi de kadın doğum dışında alırsan kesilmez demişti öyle de oldu. Şu an nasıl bilmiyorum 🤷🏻♀️
ozlemuce Nesrind şimdi hastanemi aradım personel işleriyle görüştüm . Sağlık bakalinlığından ayrı ve yeni bir genelge gelmedi dedi . Şuanki duruma göre gebeler kesin 1 haZiran da göreve başlıyorlar dedi . Offff :(
Researcher_mother ozlemuce yazı gelmeden başlatmaları çok saçma bana da yazı gelmediği için suan izin devam ediyor dediler hastaneden
Uzm-Nurse Ya evet bizde aradık yazı gelmediğini söylediler , bugün bakanlık bir yazı yayınlamazsa pazartesi gitmek zorundayız …. vicdansızlık bu bile bile ateşe atılmak
gulny Twitter’da #hamilelereidariizin tag i açıldı, sırf sesimizi duyurmak için Twitter hesabı açtım, 2 dk sürmedi. Lütfen siz de twitterdan Cumhurbaşkanımıza,bakanlarımıza, Fatih Portakala, İsmail Küçükkayaya vs yazın. Sesimizi duyuralım 🙏🏻
gulny Arkadaşlar burada yeni başlık açtım “İdari izin Twitter kampanyası” diye. Bu başlığa yorum yapıp üste taşıyalım ve Twitter’a girip tweet atalım. Destek olalım, sesimizi duyuralım lütfen 🙏🏻
Funda6034 Arkadaşlar doğum iznine yaklaşanlar rapor alın ben 30 haftalığım aradılar normalde başlaman lazım ama rapor al dediler çok şükür. Bir de ben ilçedeyim merkeze atandım git gel yapamazdım ev bulmak da zordu çok iyi oldu