Prm112 Busra19 canım buranın haberleri yüksek ihtimal doğru oluyor ben sürekli okuyorum burdan ama hadi insallah yine bekleyelim görcez
obguleer Rukiye58 dün bana da böyle bir yazı geldi fakat sorumlum tarafımdan 1haziranda çağırıldım. Kesin netlik var mı, bir bilginiz var mı? Acaba kurum insiyatifine mi bırakılmış durumda. Ankara şehir hastanesinde anestezi teknikeriyim
Rukiye58 obguleer bende birim müdürüyle görüştüm haber vericez net bir bilgi yok dediler ama aynı kurum farklı birimdeki arkadaşa mesaj atmış müdürü idari izinliler biz çağırana kadar gelmesinler diye
obguleer mmmeltemmm daha dün sorduğumda da iznimin devam ettiğini söylemişlerdi😔 bakalım araştırıyorum pazartesi netleşir siz de bir haber alırsanız paylaşır mısınız
Rukiye58 obguleer bende bu sabaha kadar iznim devam ediyordu ama şimdi mesaj geldi izin yok herkes çalışacak diye
hellomum Tubay hangi şehirdesiniz? Bizim hastane 15 inden sonra açıcaz diyo, bunda da ortak bi karar olmalı bence
mmmeltemmm https://www.saglikpersoneli.com.tr/saglik/idari-izinleri-yeniden-duzenleyen-genelge-yayimlandi-h6564.html
Researcher_mother mmmeltemmm sağlık bakanlığı personeli hariç diyor bizim için ayrı bir genelge yayımlanacak sanırım