Sbl91nht Tubasim sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım 🥰 belirtilerin nelerdi kaç gün sonra belirtelerin başladı
Tubasim Sbl91nht amin canım insallah 🌸 karın ağrım oluyordu hep adet olacakmışım gibi,başka belirtim olmadı hiç
Sbl91nht Sezinsenkal anladım senin tüp bebek olmuş zaten tüp bebekte 1 hafta sonrada yapabiliyorsun canım ama aşılama öyle değil mecbur bekliyoruz 😍🥰
Wonderanne Sbl91nht bugün 7.gun oluyor o günü saysak bile gece 12ye 8 saat oluyor yani 7 7.5 gün olmuş daha
KubraSS- Sbl91nht 15 gün sonra kan verdim canım ben o zmaan belli oldu bende adet belirtileri vardı tutmadı diye düşünmüştüm kaşık bel göğüs ağrısı hepsi vardı
Sbl91nht KubraSS- bugün göğüslerim ağrımaya başladı canım adete 7 gün var normalde de olur böyle acaba tutmadımı dedim bakalım 💁🏻♀️
KubraSS- Sbl91nht insAllah gonlunce olur canım ben şuan 2 ciye hamileyim 💕 haber ver insAllah hayırlı hayırlı güzel haberleri
Sbl91nht Tubasim benim normalde adete 1 hafta bazen 10 gün kala göğüslerim ağrımaya başlar şuan bir hafta var adetime bugün başladı ağrımaya acaba tutmadımı aşılamam bilemiyorum ama üzülmüyorum ne bilim içim rahat olmazsa zaten tüp bebek 🥰🥰🥰
sugarbabe Sbl91nht kuzum aşılamaya ne kadar ödedin acaba.bende bugün tedaviye başladım.özelde yaptırcam,femara verdi işte.çatlatma yapacak 3 ay ,olmassa aşılama dedi.çatlatma ve aşılamanın fiyatları nedir acaba ,hiç bilmiyorum 🙁
Sbl91nht sugarbabe canım ben Memorial hastanesinde tedavi oluyorum 3.150 TL aşılama ücreti ödedik ilaçlar hariç ilaçlarda 300 TL tuttu ovitrelle iğne ve jel sadece 3.500 ü buldu yani ama daha uygun yerlerde olabilir yılbaşından sonra zam gelmiş normalde 2.150 tiydi zam olunca toplam ilaçlar aşılama filan 3.500 ama bütün muayenelerin kontrollerin ücretsiz oluyor canım
Sbl91nht sugarbabe istenilen tahlilleride ben devlette yaptım sana söylüyorlar zaten devlette yaptırın diye