KubraSS- Sbl91nht benimde ilk asilamada tutmuştu ozenmemiatim yada dikkat etmemiştim insAllah hayirli haberler verirsin
Sezinsenkal Sbl91nht benim 10 Ekim’de transfer oldu 18 Ekim’de kan tahlili yapıldı o zaman belli oldu canim
Sbl91nht Sezinsenkal anladım senin tüp bebek olmuş zaten tüp bebekte 1 hafta sonrada yapabiliyorsun canım ama aşılama öyle değil mecbur bekliyoruz 😍🥰
Sezinsenkal Sbl91nht ben bekleyemedim 7. Gün test yaptım evde çift çizgi çıktı hastaneye gitmeden bir gün önce🤣😘
KubraSS- Sbl91nht 15 gün sonra kan verdim canım ben o zmaan belli oldu bende adet belirtileri vardı tutmadı diye düşünmüştüm kaşık bel göğüs ağrısı hepsi vardı
Wonderanne Sbl91nht bugün 7.gun oluyor o günü saysak bile gece 12ye 8 saat oluyor yani 7 7.5 gün olmuş daha
Sbl91nht Tubasim sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım 🥰 belirtilerin nelerdi kaç gün sonra belirtelerin başladı
Tubasim Sbl91nht amin canım insallah 🌸 karın ağrım oluyordu hep adet olacakmışım gibi,başka belirtim olmadı hiç
Sbl91nht KubraSS- bugün göğüslerim ağrımaya başladı canım adete 7 gün var normalde de olur böyle acaba tutmadımı dedim bakalım 💁🏻♀️
KubraSS- Sbl91nht insAllah gonlunce olur canım ben şuan 2 ciye hamileyim 💕 haber ver insAllah hayırlı hayırlı güzel haberleri
Sbl91nht Tubasim benim normalde adete 1 hafta bazen 10 gün kala göğüslerim ağrımaya başlar şuan bir hafta var adetime bugün başladı ağrımaya acaba tutmadımı aşılamam bilemiyorum ama üzülmüyorum ne bilim içim rahat olmazsa zaten tüp bebek 🥰🥰🥰
sugarbabe Sbl91nht kuzum aşılamaya ne kadar ödedin acaba.bende bugün tedaviye başladım.özelde yaptırcam,femara verdi işte.çatlatma yapacak 3 ay ,olmassa aşılama dedi.çatlatma ve aşılamanın fiyatları nedir acaba ,hiç bilmiyorum 🙁