KubraSS- Sbl91nht insAllah gonlunce olur canım ben şuan 2 ciye hamileyim 💕 haber ver insAllah hayırlı hayırlı güzel haberleri
Tubasim Sbl91nht amin canım insallah 🌸 karın ağrım oluyordu hep adet olacakmışım gibi,başka belirtim olmadı hiç
Sbl91nht Tubasim benim normalde adete 1 hafta bazen 10 gün kala göğüslerim ağrımaya başlar şuan bir hafta var adetime bugün başladı ağrımaya acaba tutmadımı aşılamam bilemiyorum ama üzülmüyorum ne bilim içim rahat olmazsa zaten tüp bebek 🥰🥰🥰
Sbl91nht KubraSS- bugün göğüslerim ağrımaya başladı canım adete 7 gün var normalde de olur böyle acaba tutmadımı dedim bakalım 💁🏻♀️
sugarbabe Sbl91nht kuzum aşılamaya ne kadar ödedin acaba.bende bugün tedaviye başladım.özelde yaptırcam,femara verdi işte.çatlatma yapacak 3 ay ,olmassa aşılama dedi.çatlatma ve aşılamanın fiyatları nedir acaba ,hiç bilmiyorum 🙁
Sbl91nht sugarbabe canım ben Memorial hastanesinde tedavi oluyorum 3.150 TL aşılama ücreti ödedik ilaçlar hariç ilaçlarda 300 TL tuttu ovitrelle iğne ve jel sadece 3.500 ü buldu yani ama daha uygun yerlerde olabilir yılbaşından sonra zam gelmiş normalde 2.150 tiydi zam olunca toplam ilaçlar aşılama filan 3.500 ama bütün muayenelerin kontrollerin ücretsiz oluyor canım
Sbl91nht sugarbabe istenilen tahlilleride ben devlette yaptım sana söylüyorlar zaten devlette yaptırın diye