Melodixxx Senden Kötüyüm Galiba Ben Ama Katlanıyorum. Anestezi Almadan Kaç kere Biyopsi Yaptırmış İnsanım Ama Şuan Çektiklerim Gerçekten Artık Ağır Geliyor Kızım İçin Dayanıyorum. 32+4Oldum Kusmalarım Mide Yanmalarım Bitmiyor, 16.Haftamdan beri Ayaklarımda Geçmeyen Ödem Ve Ağrı, Bel Fıtığım Var 24.Haftada Beri Tutuluyorum Sürekli, Tansiyonlarım Yüksek, Erken Doğum Riskimden Dolayı Senin Gibi Her Hafta İğne Yaptırıyorum Ve İlaca Alerjim Çıktı Kalçan Mahvolmuş Durumda Kaşımaktan Mahvoldum Heryerim Yara İçinde Ve Kalçam Apse Oldu Ne Otırabilşyorum ne Kalkabiliyorum. Annem Her Görüntülü Aradığında Ağlıyor Bir Doğursaydı Diye, Yemek Yapamıyorum Sağ Elim Komple Uyuşuk Bıçak Tutamıyorum Kısacası O Kadar Ağğır Geçiyorki Ama Kızım İçin Değer.Az Kaldı Dayan Diyorum Dayanıyorum Annelik Böyle Bişeymiş Ne Zaman Güçsüz kalsam Kızımın Tekmesi Yada hareketleri Yetiyor İşte Bunun İçin Katlanıyorum Herşeye Diyorum.Sende Böyle Düşün Geçicek Hepsi Doğurunca. Yanımızda Minnoş Yavrularımız Olacak Her Baktığımızda İyiki Varsın Diyebileceğiz. Aklına Her Zaman Bunu Getir Kendinide Bu Kadar Strese Sokma İnan Her Hamilelik Farkkı Oluyor. Benimde Canım Tatlı Değildir Şuan O kadar Canım Acıyor ki O Kadar Güçsüz Hissediyorum ki Kendimi Ağladığım Günlerde Kızımın Resimlerine Bakıyorum Mucizem O Benim Tosbiğim ☺️