Melodixxx Zeyzeyka hay ağzına sağlık ya hadi ben yanlış yazdm sen de mi okuduğunu anlamıyrsn yazım yanlışınıda mı fark etmyrsn bazılrı sadece eleştrmek kavga etmek için giriyor foruma ne empati kuruyorlr ne insanlktn anlıyorlr bugne kdr ki tüm yorumlrıma baksnlar biriyle ters düştüğüm görlmüş mü ama cidden insanı çiledn çıkarıyorlr ya
Melodixxx o_haniii ah canım ya ancak çekenler anlar birbirini prenses gibi geçirenlerde ben müthiş bir hamileyim ben en iyi anneyim diye geziniyor halbuki konşmalarındn belli en ufak sıkıntıda herşeydn vazgeçeck işte allah böylelerinefe rahatlık veriyorya şans işte seni o kdr iyi anlıyorum ki okurken gözlerm doldu yemeğin zehir gibi kanına karışması ağzındn burnundan gelmesi o kdr zor ki biz zorluğa dayanamadiımızı söylerken rahat geçirenler gelip anneliğimizi sorguluyor ya ona üzülüyorum hamilelerin duası kabul eder derler dilerdm ki onlr kadar fesat olayım aynısı onlara dileyeym ama ben yinede o kdr çirkefleşmeyecm allah bu kdr zorluğu düşmalarımıza bile yaşatmasın hepimize sağlık kolaylık versn inş🙏🏻
o_haniii Melodixxx evet canım aynen dedim ya çekmeyen bilmez çekmeyen için 9 ay da çok rahat geçer. Her allahın günü kusmak böylesine kötü geçirmek hamileliği insanda hem bedenen hem de ruhen çok yaralıyor. İsyan etmiyoruz ama bizim yerimizde kim olsa daha da beteri olurlar. Allahm düşmanıma vermesin böyle zor bir hamileliği. Napalım bizim de bu konudaki sınavımız buymus. Günahlarımıza keffaret olsun cektigimiz sıkıntılar.Herkesin yardımcısı olsun Rabbim 🙏🙏🙏
Zeyzeyka zeome insanlık hali yazım yanlışı yapmış, ilk postu okuyunca bile öyle bi şey olmadığı anlaşılıyor, gerçekten çok zor hamilelik geçirip depresyon yaşayan var normal şeyler bunlar neden çocuğunu sevmesin yahu, neyse iyi akşamlar
Melodixxx Zeyzeyka anlayışın için sağol canm keşke herkes böyle olsa hadi aynısını yaşamamışlr anlamıyorlr ama empatide mi kuramıyorlar anlamıyorum resmen cımbızla hata arıyorlr ki eleştrsnler hepimiz anneyiz insanların anneliğine bu kdr kolayca dil uzatmayı nasıl kendilerine yakıştıryorlr anlamıyorum sonçta insanız hepimizn hataları oluyor kimse dört dörtlük değil ama öyle bir davranıyorlr ki sanki kendileri gökten zembille indiler hata yapmıyorlarmş gibi davranıyorlr yeternce zorluk çeken hamilelere bu kdr gaddarca davranmak büyük günah bu şeklde davrananları dilermki hatalarının farkına varıp daha anlayışlı olurlar ki ah almasınlar🙏🏻
Melodixxx o_haniii şans işte kuzum bazılrı hergn ölüp dirilirken bazılrı paşa paşa geçiriyor bebeklerimiz iyi olsunda öyle yada böyle yolu yarıladk zorda olsa tamamlayacz allah herkese kolaylık versin inşallah🙏🏻
Merve59630 Melodixxx okuduğum zaman kendimi gördüm ya 23+5 teyim ve az önce kustum 😕 mide yanması desen bol bol var bel agrim kasik sancısı neler neler ve üstüne çok zayıfladım çöktüm 😕 hiç kilo da alamadım
Melodixxx Merve59630 aynı dönemlerdyz aynı şeyleri yaşıyorz allah bize güç kolay bir doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻
Alyaminak Canim benim de ilk 3 ay kusma olmadi bulanti tiksinme oldu 8 aya kadar gece gunduz diş ağrisi cektim en kotu seydir diş ağrisni ceken anlar beni simdi de dediğin gibi bacaklarimi geceleri kopartmak istiyorum özellikle geceleri niye bacaklar oyle oluyor ki benimde 38+5 gunu cok az kaldi allah yardimcin olsun insallah seni anliyorum ..
Melodixxx Alyaminak ay evet birde o diş ağrıları diş ve burun kanamaları var ama benm 3 aydn sonra düzeldi seninki sonuna kdr sürmüş çok kötü ya😒 ah bu bacaklar yatağa gittiğimde su döküyorm ayaklrıma tabi yatağa gidene kadar kuruyor dalack gibi oluyrm yine başlıyr yine kalkp döküyrm böyle böyle bir kaç defa kalkyrm bayılıp uyuyana kdr😂 uyku saatlernde bastırması çok kötü sebebi ne bilmyrm ama soğuk suyla yıka bir nebzede olsa rahatlatıyor
o_haniii Melodixxx aynen öyle canım benim Allah güç kuvvet versin sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. 🙏
Alyaminak Melodixxx kiz yatmadan önce yatakta ayaklarini yarim saat ne kadar dayanirsan yukariya kaldir duvara oda iyi geliyor ama suylada deniyecem ne yapalim bizim minaklarin ağrisi bitmiyor 😊
Burcu_gs Melodixxx bulantı için prilam iç, boşuna çekmişim o bulantiyi da kusmayı da diyeceksin. Gerçekten yaşam kaliteni çok düşürüyo bulantılar
Melodixxx Burcu_gs içiyrm baya azalmştı sadece sabah uyanınca alıyrdm tabi alsamda yine sabah kusuyrdm ama sonrasında idare ediyrdm şimdi sıcaklrdn mıdr bilmem yine bulantılrım iyce arttı dayanlmaz olunca ikindi bir tane daha atıyrm asla kesmyr ama evrt birz olsn rahatlatıyor
Melodixxx Alyaminak hadi ya işe yarıyor mu onuda bir deneyeym valla su iyi geliyr ama hemen dalacksam yoksa faydas yok kuruduğu an tekrar huzeszlnamaya başlyr😂birde havaya dikeym ayacıklrı bakalm😂🙏🏻
Burcuyyy Melodixxx Bende 23.2haftalığım miğdem hiç düzelmedi hiç bisey yiyemiyorum artık ne zaman doya doya yicem diyorum
Melodixxx Burcuyyy berabere sayılırz valla yemeklerin tadını hatrlamıyrm artk hatrlamak isteynce de midem kalkıyr çıkarıyrm artk doğumdan sonra baktm midem düzeldi aklma ne gelrse yicem bi kerede çok yemekten kusayım ne olck😂ahdım budur😂
Melodixxx Burcuyyy bak bir arkdş safradan dolayı gebelkten öncede kusuyrmuş bendede safra taşı var ama 20. Haftamda öğrendm eskidn bişeym yokru demekki safrann o kdr etkisi var sende bir baktır belki sende de safra çıkabilir
AsliMaY Melodixxx canım Malesef aynı şeyi bende yaşıyorum saframda taş var ondan. Bırak hamileliği hamile değilkende böyleydim ben sürekli bulantı kusma yemek yesem kötü oluyorum yemesem aç duramıyorum daha kötüyüm ki bu hamilelikte kat be kat arttı 5 kilo verdim bu gidişle de vermeye devam edicem. Bu yaz ameliyat olmayı planlıyordum ama süpriz bir şekilde hamile oldugumu ögrendim ve dogumdan sonraya erteledim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum 14 haftalık hamileyim nasıl geçicek diye kara kara düşünüyorum sürekli dualar okuyorum sağsalim bebegimi kucagıma alayım biran önce tedavimi olayım diye ama yinede çok şükür şuan sağlıklı gelişim olarak güzel gidiyo sende sabret canım Malesef yapacak birşey yok hiçbişey fayda etmiyo bunun ilacıda yok Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor
Melodixxx AsliMaY hadi ya safranın cidden bu kdr etkisi var mıydı benm hiç bişeym yoktu norml kusmalarm gebeliğimn 6. Haftasnda başladı 20. Haftamdı sanrm ayrıntıda saframda taş böbreğimde şişme oldğunu öğrendm ben safra bu kdr etki etmz alakası yok diyordum çünkü çok şiddetli başladı serumlrla hayatta kaldm su bile içemyrdm 10 kilo vermiştm unutmuyrm saydım bir günde 17 kere kusmuştm öğürmeleri saymıyrm bile ölüydm resmen tabi şuan iyiyim sabah kalkp kısuyrm sonra tüm gün bulantı oluyr ama sıcklrdn mı blmem bugnlerde yine feci durumdym