Aysenursgr Seval22 benim şuan uygulamada 4+6 gösteriyo henüz gitmedim hiç doktora kendim beta verdim bugün umarım duyarsınız kalp atışını sağlıkla kucağınıza alırsınız ♥️
H1010 Aysenursgr doktorun cihazının kalitesine göre değişiyor canım ben 4 hafta 5 günlük iken keseyi görmüştüm ☺️ senin şuan kaç haftalık ki son adet tarihine göre
Aysenursgr H1010 4+6 son adetime göre şuan uygulamada da öle yazıyor cuma gitsem 5+1 oluyor Çok merak ediyorum ama gidip göremezsemde görene kadar sanırım içim içinç yiyicek daha önce 1 kimyasalım 1 dış gebeliğim var ama bu kez nedense huzurlu hissediyorum
Bahar2622 Aysenursgr dış gebeliğin varmış bence 6.7 haftalari beklememelisin, ilk fırsatta gitmelisin. Ben 4+3 te vajinal ultrasonla görmüştüm. En kötü vajinal ultrasonla görürsün karından gözükmezse
Aysenursgr BegummKaya27 haklısınız kıyaslama değilde acaba standart bir değer varmıdır. 1500 vajinal 3000 karından gözükme sınırı die okumuştum ondan merak ettim herkesin değerlerini 🙋🏼♀️
Aysenursgr Seter biraz kilolu hamile kaldım acaba karından bakarken görünmemesinde onunda etkisi olurmu
Selin17 Aysenursgr Allah’ın izniyle görürsün diye düşünüyorum 🙏🏽 Benim beta hcg değerim 449 du 1 hafta sonra gittim muayneye kesem görünmüştü 🙏🏽 Beta hcg 48 saatte bir sağlıklı bir gebelikse artış gösterir, cuma günü inş gösterir 🥰
EdanurZ Aysenursgr olabiliyor benim arkadaşım belli bi aya kadar hep vajinal ultrasonla baktırmak zorunda kalmıştı kilodan dolayı
Seter Aysenursgr ben 52 yle hamile kaldım zannetmiyorum çok etkisi olduğunu yağ dokusu o bölgede fazlaysa hareketlerini biraz geç hissedebilirmis anne adayı kese görmekle ilgisi yok zannediyorum
Aysenursgr Annekuzusu23 amin inşAllah bu kez içimde bir huzur var umarım hayırlısıyla kavuşurum bu kez 🙏🏻