Seter Aysenursgr ben 52 yle hamile kaldım zannetmiyorum çok etkisi olduğunu yağ dokusu o bölgede fazlaysa hareketlerini biraz geç hissedebilirmis anne adayı kese görmekle ilgisi yok zannediyorum
Aysenursgr Şuan anneme geldim kendi doktorum pendikde onunla iletişime geçtim 2 gün sonra görmen gerek dedi. Burada bir doktora göstericem cuma günü inşAllah görürüm
Misssimsek Aysenursgr evet kesinlikle. Çünkü erken gidersin goremezsin bir sorun yoktur ama yinede o 2 3 gün geçmez ya birşey varsa diye. En iyisi bi kac gün bekleyip kesin görebileceğin bir tarihte gitmek. Ama yinede bu sürede beta artisini takip etmekte fayda var bence.
Ozgee11 Aysenursgr Ultrasondan ultrasona fark eder. Cuma günü vajinal kesin görülür bence ama abdominal için iyi bir ultrason gerekebilir. Bazı ultrasonlar 6000 olunca abdominal gösteriyor. O da cuma günü olmaz malesef
Aysenursgr Ozgee11 vajinal bakar ve görür umarım bu içimi rahatladır daha önce kese göremeden hep sonlandı gebeliklerim ilk kez değerim böle güzel çıktı