Aysenursgr Kızlar bebeğin kesesini beta hcg kaç iken gördünüz şuan değerim 1951 cuma gitsem görebilirmiyim sizce ?
Aysenursgr Annekuzusu23 çok korkuyorum daha önce dış ve kimyasal geçirdim keseyi hemen görsemde içim rahatlasa bi nebze
Tugce1803 Mrvaklynr ilk yolk sac oluşuyor daha sonra bebek görünüyor kimisi 6 kimisi 7 ve daha geç haftalarda görüyor☺️
haticeeeyy Ben 3+5 ken ogrendim beta 2535 ti ama doktor goremedi keseyi. 5+5ken kesem, 7+5 kende kalp atisini duymustum ben. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Tugce1803 Mrvaklynr benimle aynıymış bence bekle canım ben 6+6 diye gittim bebek 6+0 çıktı. En azından 6 haftalık olsun şu an gitsen yani cuma günü yolk sac görürsün doktor kese içi yapılarına bakar ama benek görünmez
Selin17 Aysenursgr Aysenursgr canım kese 2000 olduğun da görünür kese uzmanlar öyle diyor, sen yarın veya öbür gün gitsen görürsün
Mrvaklynr Tugce1803 anladım canım cuma doktora gideyim çünkü kendisi ona göre randevu veriyor daha önce düşüğüm olduğu için belki Progestan falan başlatabilir
Misssimsek Aysenursgr evet kesinlikle. Çünkü erken gidersin goremezsin bir sorun yoktur ama yinede o 2 3 gün geçmez ya birşey varsa diye. En iyisi bi kac gün bekleyip kesin görebileceğin bir tarihte gitmek. Ama yinede bu sürede beta artisini takip etmekte fayda var bence.
Seval22 Aysenursgr 5 + 3 te beta 15000 ken karından gözüktü yarın 7 + 5 olucam kalp atışı için gicez inşallah duyarız 🙏
Aysenursgr Seval22 benim şuan uygulamada 4+6 gösteriyo henüz gitmedim hiç doktora kendim beta verdim bugün umarım duyarsınız kalp atışını sağlıkla kucağınıza alırsınız ♥️
Selin17 Aysenursgr Allah’ın izniyle görürsün diye düşünüyorum 🙏🏽 Benim beta hcg değerim 449 du 1 hafta sonra gittim muayneye kesem görünmüştü 🙏🏽 Beta hcg 48 saatte bir sağlıklı bir gebelikse artış gösterir, cuma günü inş gösterir 🥰