Zeyneb51 Kdzeregli ya bende ilk kızımı normal doğum yaptım çok korkuyorum zor oldu doğumum geçen hafta gittiğim doktor yine aynı olur doğumun dedi napacam bilmiyorum sezeryan olmak istiyorum devlet normal zorluyo😔😔
Kdzeregli ebru-kc11 benim de ilk ameliyatım sezaryen oldu canım🙈 ama hiç korkma güzel geçiyor 🙏🏻 panik yapılacak hiç bir şey yokmuş
Marshmallow Kdzeregli ay bilmiyorum o kadar büyüttüm ki beynimde.bu haftaya kadar çok dert etmiyodum şimdi nasıl olacak diye habire düşünüyorum 😳
Zeyneb51 Kdzeregli evet cnm çok zor devlet benim kızımda 74 saat suni sancı verdiler ve balon yerleştirdiler
Kdzeregli guneyirem ayıldıktan sonra bir kaç saat takılı kalıyor annede tamamen idrar torbası dolunca çıkarılıyor ama acımıyor çıkarılırken 🙏🏻
Bluebaby @Seymaaam Kdzeregli kizlar nisanim geldi dogumu bekliyorum, sancim var yuksek ama suyum patlamadi ve acilmam yok. Dualarinizi bekliyorum 🙏🏻 Icinizi herah tutun ❣️ Beklemek zor 🙋🏻♀️
Bluebaby Seymaaam 10 dk da bir ama siddetini yavas artiriyo daha bekliyorum su gelmeyince boyle oluyo heralde
ebrareylul3227 Kdzeregli canım peki kaç haftalık doğum yaptın benim seseryan sonrasi ilkinde çok ağrım oldu ya ikincide öyle olucsk diye çok korkuyorum
Slnbsr Seymaaam korkma hiç bişe yok korkulcak emin ol kötü şeyler okuma doğum hikayeleri falan, herkese aynısı olcak diye bişe yok
Seymaaam Slnbsr güzel olanları okumaya çalışıyorum ama bazen bi cesaret geliyo bazen yapamıcam gibi geliyo Allah yardımcımız olsun İnşAllah sen kaç haftalıksın
Slnbsr Seymaaam o anda öyle bi cesaret geliyoki sanki 5. Çocuğu doğuruyomuş gibi gidiyosun merak etme
Seymaaam Bluebaby aynen canım bekle daha yoksa hastanede çok kalırsın hadi bakalım inşAllah sağ salim kurtulur sun