Zhrark ebru-kc11 canim sonda ne kadar duruyor a I veriyo muymus ben de korkuyorum. Bnm de 5 haziran sezeryan:(
ebru-kc11 Zhrark çok tutmuyorlar sanırım ama inanın benim de detaylı bilgm yok. Her seferinde soracağım herşeyi diyorum doktorun yanina girince konuşurken soracaklarmi unutuyorum 🙄
Kdzeregli Zhrark canım erken doğum yaptım spinal sezaryen korkma kolay geçiyor. Lağman kullanmadım ama çok şükür kendi kendime oldu
Seren-61 Kdzeregli bende deli gbi korkuyorum😩 ne yaşayacagımzı bilemiyoruz bnmmde 3 hazıran demiştı doktor beklemedeyım 🤷🏼♀️allah hayırlı dogumlar nasip etsın herkese tek nefeste kurtarsın rabbım bızı🤲🏼❤️
Kdzeregli Seren-61 Amin canım benim ben spinal sezeryan oldum erken geldi çok güzel geçti ❤️🙏🏻 korkmayın hiç
Zeyneb51 Kdzeregli sağol cnm benim şimdi ikinciye gebeyim bunda sezeryan istiyom diyom olmaz diyolar yine suni sancı verilir ilk doğum normal diyolar napacam bilmiyorum😔😔
Zeyneb51 Kdzeregli evet cnm bakalım şimdilik bebeğim daha küçük 23 haftalık doğuma kadar karar verecez😊😊
Bluebaby Seymaaam yok gittim hastaneye kasilma var 2 sm aciklik evde bekle agrilarini dediler, suyum gelmedi gelmiyor 😬yuruyus yaptim banamisin yok