Kdzeregli ebru-kc11 canım ben 27 mayısta doğum yaptım erken oldu. Sondayı uyuşukken takıyorlar hiç korkma hissetmiyorsun
AydanB Kdzeregli gecen bende paylasmistim boyle 😂 kendimi gordum benim daha 2 ayim var ama insanin psikolojisi bozuluyo bazen doguramiycakmisim gibi hissediyorum Allah yardimcimiz olsun 🙏🏻😊😔
Kdzeregli Seymaaam ağrılarım geldi canım çarşamba günü nstde sancım ağrım çıktı doktor hemen alıyoruz dedi. İyi ki de almış bebeğim de solunum sıkıntısı var şu an doğduğundan beri küvezde
ebrareylul3227 Kdzeregli canım peki kaç haftalık doğum yaptın benim seseryan sonrasi ilkinde çok ağrım oldu ya ikincide öyle olucsk diye çok korkuyorum
Kdzeregli Seymaaam Amin inşallah canım malesef ne zaman çıkacağı belli değil. Bugün 4. Günü ama çok özledim 😔
Seymaaam Kdzeregli inşAllah en kısa zamanda sağ salim kavuşursunuz canım haftası da iyiymiş çok şükür 😘
ebru-kc11 Kdzeregli ayy içimi rahatlattiniz Allah sizden razı olsun tek korkum ya daha önce hiç ameliyat falan da olmadım ama annemde annemde hep görünce sanırım o zamanlar etkilendim 🙄🙄
ebrareylul3227 Kdzeregli al bendende okdr canım bu bnm ikinci sezeryanim bide başıma gelecekleri bildiğimden ölüyorum korkudan sıkıntıdan hergun rüyamda seseryan oluyorum Allah’ım yardım etsin ilki çok ağrılı geçti inşallah ikincisi öyle olmaz
Kdzeregli ebru-kc11 benim de ilk ameliyatım sezaryen oldu canım🙈 ama hiç korkma güzel geçiyor 🙏🏻 panik yapılacak hiç bir şey yokmuş
Marshmallow Kdzeregli benim de her hafta daha bir artiyo doğum korkum😳 ben de sezaryen olcam ama nasıl olacak edecek baya korkuyorum zaman gectikce🙄