asliiiiii87 Bvzzz peki yatak kismi kademeli mi? Yandaki seffaf kisimlar yere kadar degil sanirim kafam karisti?
asliiiiii87 Betulkoc sorularinizin yanitlarini aldiysaniz beni de aydinlatir misiniz? Sizle ayni sekilde ara kat disinda yatak kademesi var mi emin olamadim. Filelerin bir tarafi asagi kadar inmiyor sanirim.
1234arslan Leylali ben aldim daha kullanmadım hem cok kaliteli görünüyor hemde çok kullanisli duruyor
Olvido @asliiiiii87 mail attim kendilerine ve yatak kademesinin mevcut oldugunu soylediler.. Su an stoklarda yokmus ama ekim ayinda hem yeni renkler hem de yeni ozellikleriyle satisa sunulacakmis. Dogumum nasipse Aralik ayinda olacagi icin beklemeyi uygun gordumm
Olvido Natuvane stoklari tukenmis… Ekimde yenilenecekmis.. Hem anne yani hem de yatak kademesi mevcut.. Anne yaninin 4 , yatagin ise 2 farkli kademede kullanimi var.. Ekimde yeni ozellikler ve renkleriyle stoklarda olacakmis
Bi-anne Kızlar beşiği kullanıyormusunuz ? Hala fikirleriniz aynı mı 😊 Bende alacağım bilgilendirirseniz sevinirim
Busraerdogan ZynpynZ merhaba. Biz de bu park yatağı almayı düşünüyoruz. Ancak kapılardan rahat geçiyor mu. Yani bizim kapı ölçümüz 74 cm. Yatak rahat girip çıkar mı. Park yatağın en geniş haldeki ölçüleri nedir acaba?
Gly_87 Esselma merhaba bende yaklasik 1 aydir firmanin pesindeyim 🤣🤣 bugun hepsiburada ile de gorustum stok durumlarni sordum,bende pazartesi gunu detayli ultrasonumdan sonra gri rengini siparis vercem
aybarsdefne Leylali bence alın çok güzel bende sepetime ekledim çok güzel park yataklarında çok güzeli var basit görüneni var ve ilk defa Kraft tan sonra bi model beğendim 😂