Mmrv00 ZynpynZ merhaba beşik kapılardan geçiyor mu acaba odalar arasi.Kurulmus halindeki eni kac cm yardimci olursanız cok sevinirim 🌸🌸
Drn-Brc Leylali aynı modeli bende aldım tam istediğim gibi bir beşik cok içime sindi ama daha bebeğim doğmadığı için kullanmadım bir kere kurduk eşimle sonra tekrar kaldırdık
DenizKokusu Kızlar bende aldım yoyko . Yatak alıcak mısınız yatağı yeterli mi sizce bilemedim . Alcaksaniz da nerden alıcaksınız
DenizKokusu Leylali Bende reflu yatağı var onu koysam içine olur mu ? Çok acemiyim hiç bişey bilmiyorum 😅
Dilekk5 Leylali ben de böyle bir post arıyordum kullanan var mı diye😀 aynısını salı istedik dün geldi kurduk hemen gayet iyi beğendik biz de ebebek civile bakmıştık bu kadar kaliteli değillerdi sanki kullandınız mı siz memnun musunuz?
Leylali DenizKokusu neden olmasın canımm kanun mu var illa şu olacak diye 😇 ister visko alın ister döşek koyun ister yorgan katlayın ister reflü yatağı koyun 🧡😇
Leylali Dilekk5 ben kurdum 3 gün önce doğum yaptım ama hava sıcak olduğu için salonda yatıyoruz yatağı kullanmadık yani daha 😇
Bvzzz Dilekk5 evet aldım ben kullanmadım henüz tabi ama kurduk baktık çok hoşuma gitti şahsen iyi ki almışım dedim
Olvido Chopilino nun ayni ozellikteki yatagi ile bunun arasinda kararsiz kaldim..Ama hepsiburadadaki yorumlarda besigin kademesi olmadigi yaziyordu sadece anne yaninin 3 kademeli oldugu belirtilmis.. yatagin kendisinin kademeli olmamasi dusundurdu