Gly_87 Esselma merhaba bende yaklasik 1 aydir firmanin pesindeyim 🤣🤣 bugun hepsiburada ile de gorustum stok durumlarni sordum,bende pazartesi gunu detayli ultrasonumdan sonra gri rengini siparis vercem
Esselma Gly_87 Teşekkür ederim 😙 ben de ne zamandır takip ediyorum. İnşallah bitmeden alırız. İnşallah sağlık sıhhatle bebişlerimiz kullansın 😀
Cnsu-16 Arkadaslar memnunmusunuz yoyko park besinden kullananlar bizde siparis verdik de ve içine yatak olark ne aldiniz
insan_insan BusHa tavsiye ederim aldım henüz kullanmadım ama çok güzel gören herkes çok mantıklı diyor
BusHa Bebek Pamuk Oyun Park Yatağı 70×110 cm https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-pamuk-oyun-park-yatagi-70x110-cm-p-byp-658965 ebebekte bunu beğendim. Aşırı pahalı almak istemiyorum. Zaten kendi yatağı olacak beşiğin üstüne bunu atarım. Bunu kullanan var mı aranızda ? Yarın indirime girecek
Kubra-kurt-aksoy Leylali ben yoyko 8 in 1 park beşik aldım anne yanıda olabiliyor. Ailelerden uzak yaşadığımız için bu beşiği aldım. Benim çok hoşuma gitti fonksiyonlu bir beşik tavsiye ederim
Ayyildizmom7 Leylali ben aldım canım hepsiburadadan çok güzel geldi tavsiye ederim. Koyu grisini aldım biraz kir götürsün diye.
Prensesannesi27 Merhaba sevgili anneler yoyko park beşik kullananlar hala menun musunuz? Zamanla ses çıkarıyor mu ne kadara kadar kullanılıyor yardımcı olabilir misiniz…