Gzdb1018 ya şimdi şöyle bisey var. Bebek normal dogum La doğduğu zaman annenin vajinasindan yararlı bakterileri alıyor ve sanieim ilerleyen senelerde astım gibi rahatsızlıklara yakalanma riski azalıyor
Bebek için çok faydalı birşey normal dogum. Ama bebek icin sezeryan doguma gore daha riskli.. belki o şekilde düşünmüştür.
Ben de sezeryan olcam kısmetse. Sezeryanda da anne icin riskler var ama şimdiki doktorlar,soyle diyor, bebek sahibi olmak cok zorlaştı artik biliyorsunuz. Çoğu kişi tedavi ile hamile kalıyor. Aşılama tup bebek falan. Tedavi görmeyen de uzun sürüyor 1 sene falan . Onlar da bebegi riske atmak istemiyor. Normal doğumun riskleri cok ve kolay bisey degil. Herkes yapamaz. Onu Ne gelene yaptirilmamali. Belki oyle düşünmüştür arkadaşta hakkına girmeyin diyerekten. Ama neyseki sezaryenler eskisi gibi değil epidural yöntem de ten tene temas oluyor. Süt hemen geliyor bazısında diye biliyorum. Mesela epidural ben anneme söyleyince şaşırmıştı. Annem 30 sene once dogum yapmis.
Aa nasıl oyle dedi. Dedim belden uyusturmali. Ağrısız dedi. Aynen dedim sonrasında oluuormus biraz. Annem 30 sene once cocuk doğurmasına rahmen bana sezeryan ol diyor