Selamun Aleykum kizlar.
Hamileligimi daha bthcg olusum 1 haftalikken ogrendim. Check Up yaptirmistim ve doktor hayirli olsun hamilesiniz dedi. Ondan once kendim test yapmistim ancak negatif cikmisti, kanda pozitif oldugunu ogrendigim icin cok sasirdim… (Buarada tavsiyem denedigimiz gun meryem suresi okudum, sonra ki gunde okudum ve sadaka verdim)
Hamileligim bebek acisindan Elhamdulillah hic zor degildi ancak ben zorluklar yasadim. Hatta MR bile cekildi ama hamdolsun Elhamdullilah simdi hersey cok guzel. 9 ay boyunca yurudum, ise gittim, hareket ettim hic oturmadim hep normal doguma odaklandim ve gereken ne varsa yaptim. 30 yasindayim, 14 yasimdan beri gunde 2 paket ictigim sigarayi biraktim, paketli gida ve zararli hic birsey yemedim. Rabbim kabul edersen hatim yaptim, dua ettim, namazimi kildim burada ki dualara da katilmaya calistim yani ibadet olarak hep sukur ve sebat icinde olmaya calistim ki emanetimede tesir etsin insaAllah.
Hersey cok guzeldi taa ki son haftalara
dogru bebek ters dondu, sonra rahime dondu ama girise gelemedi, boyum kisa ve catim dar oldugu icin bebekte kilo alip artik omuzu rahime gelince riske atamayiz artik dedi doktorum sezeryan yapmamiz lazim dedi. Tam 2 gun agladim, hem agladim hem dua ettim donmesi icin ve duzelmesi icin ancak Rabbim nasip etmedi ve epidural sezeryan oldum. İyi ki de epidural olmus eger size zorundaysaniz mutlaka epidural tercih edin hic bir zorlugu yok Elhamdulillah Rabbim kolayligini nasip
ediyor mutlaka. Ve epidural alacaksiniz mutlaka 1 hafta boyunca hergun turk kahvesi icin epidurali cok kolay atarsiniz.
Bu arada bebek dogunca anladim ki iyi ki doktoruma guvenmisim bebegin kafasi buyukru ki kendisidw buyuk beni cook cook zorlayacakti. Hic baski altina girmeyin ben cok girdim nasil normal yapamam hakkina giremem diye ama simdi Elhamdilillah sagligi yerinde onunda benimde onemli olan o. Dua edin, niyetin hayirlisi neyse Rabbim bilir Ser sandigimizda hayir, hayir sandigimizda ser vardir.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirla saglikla insaAllah. Bedenlerinizi Ruhlarinizi Ya Safi ismiyle sifalandirsin. En guzel zamani Rabbim bilir, en hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin insaAllah. Dualarim hep sizlerle olacak. Hakkinizi helal edin.