fatos5 Yaseminelif eşimde bana sürekli dıo hıc ısınmıyosun dıe. Elime ayağıma dokununca oda sasırıyo ama evet buz gb dıyo😊 minnak üzümlerimiz sağlıklı olsunda bunada razıyımm🙏😊
Minnaksever fatos5 başlarda ben de öyleydim ayaklarım hep buz gibiydi sonra duvarlara yasladım sıcak basmasindan 😁
Seval22 fatos5 Yanlız ben değilmişim üşüyen sıcak su torbası ayaklarımda 7 / 24 ablama kayınvalideme heryere bunla gidiyorum sanki içime buz döküyorlar 8 haftalık hamileyim bende eşim bi odada camlar açık oturuyor ben diğer odada petekler yanık 😂
fatos5 Mutlu_hamis gecen Pazartesi bakıldı hersey yolunda dedi doktorum kan değerlerin güzel dedi ama bu gıttgımde dicem su üşüdüğümü
Ozdmrkbraa fatos5 ben aynı sıtma tutuyor gibi oluyordum abdest almaya aklım çıkıyordu pekmez içiyorum artık her gün belki ondan da düzelmiş olabilir
fatos5 EdanurZ İstanbul’un havası hep degısır zaten asla bi günü bigününü tutmaz ama evimiz sıcak eşim sortla dolanıyo tam tersim
Nuruminci fatos5 28. Haftama girdım neredeyse bu aralar baya üşümeye başladım bende bır anlam veremedim