fatos5 Mutlu_hamis gecen Pazartesi bakıldı hersey yolunda dedi doktorum kan değerlerin güzel dedi ama bu gıttgımde dicem su üşüdüğümü
RuzgarsMommy Valla bi gün ter basiyor şort giyiyorum sonra üstüm üşüyor hırka giyorum Şuan gunesli mesela güzel hava ama ayaklarım buz gibi Karıştık iyice bende anlamadim :/
1Zeynep1 fatos5 ilk haftalarımda sürekli üşüdüm ama benim demir eksikliği anemim var o yüzden diye düşünüyorum şimdi 24.haftamdayim ama sürekli bı sıcak basma yanma durumundayım
EdanurZ 1Zeynep1 bende de demir eksikliği anemisi var ferro sanol gibi bi demir ilacı kullandınız mı hamileliğinizin başında yoksa nasıl düzenlediniz?
buseyusuf27 fatos5 benımde öyle ısınamıyorm ama genetık benım yaz kıs boyleyım aslında vucudum cayır cayır ama hısetmyorm 🙈 bazen esım sarılıp öpunce cok sıcaksın dıyo bazende yatakta sıcaksın sarılma dıyo flan ama ben üsüyorm 😁🙈 14+3
fatos5 buseyusuf27 normalde bende sıcagımdır hatta evlenmeden önce abim yatagımı ısıt yatagına gec derdı hep o kadar sıcaktım. Yanımda kımse yatmak ıstemezdi cok sıcaksın dıe. Şimdide ısınamıyorum. Eller ayaklar buz gb😊
fatos5 EdanurZ İstanbul’un havası hep degısır zaten asla bi günü bigününü tutmaz ama evimiz sıcak eşim sortla dolanıyo tam tersim
Babies16 fatos5 sen 3 aydan sorna gor usumeyi 🤣 son model 24 binlik klimanin karsisinda yinede sicaktan agliyordum.o hormonlar 3 aydan sonra tersine donuyor malesef 😥