nimet_52 incikinannesi ooffff kardeşim Allahım sabırlar versin sana benimde kızımın adını Melek koymuştuk 32 haftalıkken kaybettim bende şimdi adı mezar taşında yazıyor çok zor çok seni en iyi bu acıyı yaşayan anlar Allahım sana bol sabır versin Rabbim in dediği olur işte demekki bizim hakkımızda hayırlısı buymuş biz Meleklerimiz le cennette kavuşacağız inşallah 🙏
Sndsbtn incikinannesi basınsagolsun cok gecmıs olsun bende yaklasık bır bucuk yıl once sezeryanla dogum yaptım yuzunu bıle gostermedıler esıme ayakkabı kutusuna koyup vermısler rabbım kımseye yasatmasın saglıklı yenı bebek nasıl etsn yerını doldursun ıns allh peygamber sabrı versn sana
Zeynepli1234 incikinannesi ağlayarak okudum Allah sabır versin size 😔 Rabbim size öyle bir evlat versinki huyu güzel kendi güzel herkes imrensin maşallah çeksin Yüce rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
incikinannesi Zeynepli1234 Canıım benim kalbinin güzelliğini hissettirdin Allah razı olsun amiiin 🌹🌹🤲🏻
kedernese incikinannesi Allah sabır versin çoook çok üzüldüm ne desek boş. Biz bu kadar etkilendiysek sizi düşünemiyorum. Allah inşallah hemen acısını azaltacak bi evlat nasip eder.
incikinannesi iremgun perşembe günü gidicem doğum yaptığım hastaneye canım sorucam konuşucam test yaptırmadım, gebelik takibi yaptırdığım hastaneye dönmeyi düşünmüyorum
iremgun incikinannesi anladım canım bakalım ben ilk kontrole gittiğimde ölü gibiydim hiçbir şey soramadım ölmek istiyordum resmen. 3 4 gündür kendime geldim gibiyim doktorum da ilk adet olduğumda adetliyken çağırdı bir daha p yüzden şimdi onu bekliyorum.
Adltyl incikinannesi rabbim sabır versin çok zor Allah tez zamanda sağlıkla huzurla yerini doldursun🤲
Zhrnz incikinannesi Rabbim sabir versin gercekten cok aci bi durum benimde 8 haftalikken dusugum oldu kardesim 8 aylik hamileyken olu dogum yapti acilari dinmiyo ama tek avuntumuz bizlere sefaatci olacaklari onlar bizi bekliyor bizim onlari bekledigimiz gibi 😓 Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin 🤲
Papatya011 Bende 22 haftalık hamileyim geçen hafta suyumun az olduğunu söylediler banada sizin yazdıklarınızı yürekten hissettim kendim yaşıyormuş gibi oldum ağlayarak okudum bakalım bizim neler olacak yaşayıp göreceğiz bizimki de bir kız sizin meleğiniz gibi
incikinannesi Papatya011 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Sağlıkla koklayın kızınızı rabbim ona uzun ömürler versin Allah razı olsun
Katibe incikinannesi Rabbim gücünü ve sabrını versin inşallah canım yaşadığın şeylerin aynısını bende yaşadım benimde 33 haftalıktı oğlum olucaktı sabah devlette randevum vardı gittiğimizde hiçbir sıkıntı yoktu ögleden sonra özel gittiğimizde kalbi durmuştu oğlumun o kadar tarif edilmez Bi duygu ki ama seninde dediğin gibi rabbim verdi rabbim aldı tek kendimizi avutacak şeyimiz buydu doğumdan 7 ay sonra rabbim çok şükür ki şuan 7 haftalık hamileyim dilerim ki rabbim de en kıza zamanda sanada tekrardan nasip eder 🙏
incikinannesi Katibe Başın sağolsun senin de canım rabbim birdaha yaşatmasın bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻 Tez zamanda benimde kucağımı doldursun inşallah Allah razı olsun
Papatya011 incikinannesi İnşAllah alabiliriz sizdende ALLAH razı olsun daha küçük diye korkuyorum bende suyu biterse haberim olmadan kalbi durursa diye çünkü çok hareketsiz çikolata bile yesem tepki vermiyor ilk birkaç gün hissettim özellikle 4 gündür psikolojik mı bilmiyorum ama onuda hissetmiyorum