incikinannesi ah canım benim…. Allah yardımcın olsun şefaatçin olacak inşAllah meleğin, meleklerimiz. şükür et nolursun bak sana kendi hikayemi özet geçeceğim çok değil geçen sene bu zamanlar 8 aylık hamileyken bana birden hasta olduğunu söylediler oğlumun. Kalp hastası.. herşey doğduktan sonra belli olacak dediler. Düşünsene 1 ay var Doğumuma ne hayaller… doğurdum temmuz ayında 6 buçuk ay yoğun bakımda kaldı kaç defa ameliyat oldu 9 günlükken kalp ameliyatına girdi. 7. Aya girerken gözlerimin önünde kaybettim…. ve hep dedim ki keşke düşük yapsaydım ya da Doğumda kaybetseydim sonra da dedim ya da 1 hafta sonra alışmadan… beterin beteri var canım benim Ocak’ta toprağa göndüm 23. Yaş günümden bir gün önce… şimdi 2 aylık hamileyim ve hep senin gibi arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum. Lütfen güçlü ol… evlat acısı hep aynı sadece dereceleri farklı. ( yaşında kaybeden 20 yaşında kaybeden ya da bizim gibi… veya düşük yapan) acı aynı derece çok farklı. Melek anneleriyiz biz rabbim öteki dünyamızı düşünmüş ♥️