pera_ incikinannesi okurken bile göz yaşlarımı tutamadım acın açım oldu rabbim kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda sana en sağlıklısından hayırlısından nasip etsin 😔
incikinannesi iremgun Canım benim acını çok iyi anlıyorum rabbim sabırlar versin kucaklarımızı tez zamanda doldursun inşallah ben hastaneye yatar yatmaz eşim bebeğimizi görmek istediğini ve cenaze yi de istediğini söylemiş o yüzden aldık bebeği. Görmediğin de bi yandan iyi olmuş gözünün önünden gitmezdi şuan benim olduğu gibi. Ama hissi kıpırtısının olmayışı bile çok acı. Eşim resmini de cekmiş göstermiyor bana ama sürekli ağlıyor o da çok alışmıştı çok bağlanmıştı ne kadar güçlü durmaya çalışsa da duramıyor sen benden güçlüsün diyor. Bizim yaşadığımızı yaşamayan anlamaz da rabbim kimseye yaşatmasın🤲🏻
iremgun incikinannesi biz de alalım dedik aslında ama doktorum irem diğer hamileliğini riske atmayalım bakabileceğimiz her şeye bakalım bir sıkıntı varsa önden önlem alalım dediği için doktorumu dinledim. Ama yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım ben de meleğini çok zor Allahım çok. Rabbim kimseye yaşamasın bunu. İnşallah bize de nasip eder tekrardan. Doktorumla konuşacağım hamile kalma durumum nedir diye bir dahaki gidişimde bakalım. Bu acıyı sadece yaşayan bilir kimse bu acıyı yaşamak zorunda kalmasın🙏
incikinannesi Ceydaackgz Allah razı olsun, bu yüzden kendimizi de çok suçluyoruz üstümüzden atamıyoruz ama rabbimin dediği olur allahım yanına aldı mübarek gecede 😭
incikinannesi Hapyyymom1 Net bişey söylemediler ama tuvalette ıkındın mı dediler düşük tehliken varmıydı dediler doğurdum eşigi aldılar perşembe günü patoloji sonucu verecekler muayenede sorucam
incikinannesi 191080s Amiiin allah razı olsun rabbimin hazinesinde çok inşallah kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻
Ozgsgr incikinannesi Allah yardımciniz olsun inşallah bir daha yasatmasin.sizin için en hayırlı zamanda bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah
incikinannesi Sozan amin Allah razı olsun canım bende yeniden hamile olmak istiyorum ama o kadar da korkuyorum ki. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bu acıyı tekrar yaşatmasın 🤲🏻 Ne kadar sonra gebe kaldın düşükten sonra
Sozan incikinannesi doktorum 1 adet geçtikten hemen sonra kalabilirsin sıkıntı yok dedi ben adetim geçmeden hamile kaldım 25 gün sonra yani şimdi 18+2 haftaligim
incikinannesi iremgun Anladım canım rabbim tekrardan nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yine buradan müjdeler verelim denk gelelim konuşalım inşallah 🤲🏻
iremgun incikinannesi inşallah canım ya inşallah. Sen konuştun mu doktorunla tekrar ne zaman hamile kalabilirsin falan bir şey söyledi mi. Test falan istedi mı senden yada başka şeyler
incikinannesi iremgun perşembe günü gidicem doğum yaptığım hastaneye canım sorucam konuşucam test yaptırmadım, gebelik takibi yaptırdığım hastaneye dönmeyi düşünmüyorum
GENCOBGM Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.Ne diyeceğimi bilemiyorum hangi sözümüz acını azaltır ki rabbim acını dindirsin seni en kısa sürede evlatla müjdelesin.Sabret kardeşim gecmesede azalacaktır acın Allah sabredenlerle beraberdir🤲🤲🤲🤲🤲
Kesici Allah sabır versin, çok zor. Kendinizi suçlamayın. Rızkı bu kadarmış. Allah’ın size imtihanı. Kandil gecesi ibadet ettikten sonra eşlerin gönlünü yapmakta ibadet yerine geçer. Bu konuyla alakalı değil. Sadece Sınav işte Allah gönlünüze göre versin
dilan-123 incikinannesi çok çok sabır dilerim ağladım İnan’ın bende 20. Haftamdayım 😓 Yıkıldım resmen yazdıklarınıza peki sebep neydi herşey yolunda iken düşmesine sebep olan şey beraber olmanız mıydı o gece 🤷🏻♀️
dilan-123 incikinannesi çok çok sabır dilerim ağladım İnan’ın bende 20. Haftamdayım 😓 Yıkıldım resmen yazdıklarınıza peki sebep neydi herşey yolunda iken düşmesine sebep olan şey beraber olmanız mıydı o gece 🤷🏻♀️