Rabbim sabir versin ben 39 haftalıkken kaybettim oğlumu doğum sancılarım başladı ben doğuma gidiyorum diye sevinirken bebeğimin kalbinin atmadığını söylediler 1 gün öncesinden meleğim cennete uçmuş 😔 22 gun oldu bugun. Ben hala hamileymisim gibi hissediyorum çünkü hıc kucağıma alamadım bana göstermediler resmini eşim morgda çekmiş. Acımiz çok büyük kardesim ALLAH bize sabır versin. Asla isyan etme asla. Hep şükür et. InsaAllah yakın zamanda tekrar anne olmayı rabbim bize nasip edecektir. Anladığım kadarıyla normal doğum yapmışsın bende normal yaptım hamile kalmamız için bu bize bi şans hemen hamile kalanlarda var ama ben beklemeni tavsiye ederim rahmin kendini toparlasin. Birdahaki bebeğimiz bu acının hafiflemesini sağlayacaktır. Hayırlı ömürlü evlatlarımız olsun InsaAllah. Bu acının tarifi yok rabbim düşmanımın bile başına vermesin. Diyeceğim o ki çok kötü olduğun anlarda eline tesbih alıp sabır çek zikir çek ben öyle rahatlatiyorum kendimi. Allah verdi ALLAH aldı diyorum. Birdahaki bebeğim için dualar ediyorum 😔😔🤲