Merhaba sevgili anne adayları.
benim gibi sürekli endişe halinde olan varmı? Acaba sağlıklımı kalbi atıyormu sürekli bu düşünceler içindeyim ve kendime asla engel olamıyorum doktoruma danıştım hormon seviyelerimden kaynaklı normal dedi benim gibi durum yaşayan varmı?

NisanAda1 Canım duygularıma tercüman olmuşun ben 31 haftalık hamileyim inan her gün düşünüyorum hareket etmediği anlarda kafayı yiyorum sonra kendime kızıyorum felaket senaryosu yazdığım için rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

MinnakLiva ben henüz 8 haftalığım acaba engel durumu varmı kalp atışı varmı diye düşünüyorum sürekli herkes kötüyü çağırma diyorlar

NisanAda1 Aynen öyle. Benim aklıma öyle düşünceler gelince ne gelirse Allah’tan diyip başka şeylere odaklanıyordum 😊

@NisanAda1 beeeennnn Allah’ım sürekli acaba rahatmi acaba sıkıştımı acaba nasıl kalbi atıyor mu sürekli böyle düşünüyorum ne doğru düzgün rahat uyuyorum ne de oturuyorum hep aklım bebekte

NisanAda1 canım 37 haftaya girdik iyice paranoyak oldum acaba sağlıkmı bişey olurmu olacakmı heran aklım orda

Sanırım annelik daha en başından başlıyor buraya yazan herkes bebiş doğunca nefesini kontrol edicek belli oldu:)

NisanAda1 Ben de 30 haftalık hamileyim. Halim sizin söylediğiniz gibi. Delirmeden doğsam iyi olacak. Aklımdaki felaket senaryolarından 3 sezonluk dizi çıkar😅

NisanAda1
      Aynı ben bnde öleyim benim ilk gebelikde 6 haftalıkken kalbi durmuştu şuan 2nci gebelik inşallah bişy olmaZ

Yalnız olmadığıma inanılmaz sevindim ne yalan söyliyim:) Etrafımdakilere artok kendimi açamıyorum çünkü kızıyorlar artık felaket düşünüyorsun sürekli bebeği etkiliyorsun diye ama engel olamıyorum :)

NisanAda1 canım bende aynı durumdayım 20+1 olduk ama sürekli aklim orda hareketlerini hissediyorum ozaman rahatlıyorum 💕 sağlıkla sıhhatle dogsunlar inşallahh🙏

NisanAda1 ben de öyleyim hareket ediyo mu bugün daha mı az hareket etti ya bşey olursa 2 gündür aklımda hormonlardan mıymış

Özellikle burda olumsuz şeyler okuyunca daha tedirgin oluyorum sağlıkla doğursaydım diyorum 35 haftalık olduk doğum korkum şimdilik yok çok şükür 🙏🌹