Aykimgebe MerveHayriKorkmaz bende de bulantı yok canım 6+2 yim rahatım çok şükür ama çok kilo almaktan da korkuyorum.Bulantı kötü birşeydir Emin’im ama işte olmayınca da şişkinlik iştah artışı vs o da sıkıntı oluyor 😭
denizzzakdeniz MerveHayriKorkmaz bn bu gece 10 hftalik olucam ama bnde ne bulanti ne tiksinme ne yorgunluk hicbirsey yok bn bzen endiseleniyorum acaba hrsey yolundami diye:/
Betuluus MerveHayriKorkmaz Var canım . İlk gebeliğim 25. Haftamdayım rabbime bin şükür bir kere bile bulantı istifram olmadı rahat bi gebelik yaşıyorum😇
Nulu 🙋🏻♀️ Bulantı yaşamayanlar el kaldırsın Iki oğlum var ikisinde bulantıdan ölüyordum bu üçüncü gebeliğimde ise tık yok acaba bebekte sıkıntı mı var diye endişelendim çok şükür rabbime sağlıklı ama yok anam alışkın değilim böyle rahat hamilelik geçirmeye doktoruma da sordum bu normal mi? Maşallah tadını çıkar dedi iyi ya işte iki çocukla zorlanırdın yoksa dedi 😆 16haftalık olcaz yarin hiç bulantı kusma olmadı zaten bundan sonra da olmaz inşallah çok güzel oluyormuş böyle gerçekten 😁
Mervezngn Bende 8 haftalık hamileyim bendede çok ac olduğum zaman bi iki defa oldu bidaha olmadı bende rahat geçiriyorum çok şükür 🙏🏻
Smrk Ben de 13 haftayı bitiricem ama çok fazla mide bulantım olmadı sadece diş fırçalarken kötü oluyordum. Doktorum çok şanslısın mide bulantısı olan çok ilk 3 ayda dedi. Şanslılar grubundayız 😊
Gulecan Benimde 5+4 henüz yok bulantım ilk gebeliğim açıkçası olmayınca korkmuştum hiç belirtin yok hafif göğüs ağrısı ve kaşık ağrısı dışında burdan okuyunca içim rahatladı 😊
GokceGenc Gulecan bnde aynı sekilde kasık agrım hafif ve brzda goguslrm onun hrcınde bndede bişi yok 😘
BBeyzaB Bende 7+0 günlük hamişim, mide bulantılarım çok nadirde olsa var ama kusmalarım yok bu bnmde merak ettgm bi konuydu, rahat bi gebelik geçiriyoruz die sevinmeliyiz galiba 😊
RRR Bende 11 haftalık hamileyim benimde hiç bulantım kusmam olmadı bende tedirgindim bursan okuyunca baya sevindim ya 😍
Fulyarcak 7+5’im bende sabah iştahım azaldıeskisi gibi yiyemiyorum gün içinde düzeliyo kusma olmadı hiç 😊