KubraatMacit MerveHayriKorkmaz kızım da 6 ay bulantım oldu çok kötüydüm ama oğlumda hiç bulantım olmadı şimdi 33. Haftadayım hiç daha midem bulanmadı
Ladess 15 haftalık olduk ,çok şükür ki hiç bulantım olmadı ama başlarda sadece yattıım 1ay,depresyona girdim sürekli mutsuzluk ağlama ...tiksinmelerim fazlaydı ,suan sadece tiksinme devam ,diğerleri geçti 😍🙏😍
Burcu16 MerveHayriKorkmaz aynen bulantısız tiksinme olmadan bende sürdürüyorum 9+1 ama katil olabilecek bi ruh halim var😂😂
Esraodaci MerveHayriKorkmaz canım allah bağışlasın öncelikle,ben 20 haftalığım ve hiç ama hiç bulantım ve kusmam olmadı Allahıma şükür
deletedmom76 MerveHayriKorkmaz benim hiç bulantım olmadım 10 11 haftalıkken başım ağrıyo sadece şuan 14 haftalığız oda geçti 😇
Tugbaumit MerveHayriKorkmaz ilk hamileliğim 23+6 dayım bir oğlum olucak inşAllah 👼🏻çok tuhaf bir şekilde hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım 😂 kusmadım midem yanmıyor baş ağrısı vs çok rahat geçirdim çok şükür bu yüzden bazen hamilr olduğumu unutup mobilya yerlerini falan değiştirdiğim oluyor 😂
GokceGenc Tugbaumit maşallahhh allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bnmde hnz başlamadı blantılrım bgn cok az belki ama ole rahatsız etcek gibi deil bakalım zamanla nolcak 😊 ya acaba midesi bulanmayanların oğlumu oluyor 🙈 allah saglıklı evlatlr versn tabikide bnmki sadece merak hatta allah biliyr gonlum azda olsa kızdan yana 🙈🙈
Tugbaumit GokceGenc ben kızım olcak diye ortalıkta geziyordum 😂 ama oğluşum olcakmış çok şükür o sağlıklı içimde onu hissediyorum ya kızda olsa erkekte olsa annelik içgüdüsü dedikleri bu olsa gerek tek düşünce sağlıkla kucağımıza almak oluyor 👼🏻 İnşAllah sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 🤗
GokceGenc Nlyakts bnde mrk ediyordum hiç bulantısı olmayanlr erkekmi oluyor diye 😌 Ama sizin kızınız olacak be guzel allah bağışlasın 😊allah saglıklı evlatlar nasip hepimize
Nlyakts GokceGenc ben de öğrenmeden önce erkek mi acaba diye düşünmüştüm ama kesin kız 😍Allah razi olsun hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşallah Rabbim hepimize güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin 😍😍😍
FundaMuminCoskun 13 haftalıgım bende benımde ne bulantım ne kusmam nede bas donmesı hıcbırı olmadı sadece ılk hftalarda kasık agrım oldu o kadar bıde goguslerım şisiyo ve acıyo o kadar inşallah boyle sorunsuz gecmeye devam eder 🤰💕😍😀
GokceGenc Tugbaumit inşallah aminn cnm valla bnde kızım olcak diyorum 😂 allah hayrlısını nasip etsin tabiki ama bakalım kızmı erkekmi mrk etmeden yapamıyorum 😊
Fulyag Bugün 14 haftalık olduk 2 hafta hafif bulantı yaşadım onu da yemek yiyerek bastırabiliyordum sonra hemen toparladım şu an ben de hamileliğimi sık sık unutuyorum 😁 Doktor kız tahminde bulundu ama 2 hafta sonra netleşecek 😊
deletedmom29 MerveHayriKorkmaz ilk kızımda üç ay kusmaktan öldüm bu oğlumda çok şükür beni hiç yormadı üzmedi hiç bulantım bile olmadı cinsiyetten de olabilir mi acaba
TubaUludonErgn GokceGenc canım benimde benimde 6 hastalıkken başladı ve öyle böyle başlamadı su içemedim
BurcuAydin MerveHayriKorkmaz 8 ay boyunca hiç yaşamadım sona yaklaştık şimdi sabahları bi kaç defa hafif bi bulanıyor 😊